Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernji TV
Povratak na članak

Granić: Biden ima tri zadaće. Skoko: Hrvatica koja je imala moćnu funkciju kod Obame zaslužuje i mjesto kod Bidena

Na Bidenovoj inauguraciji je narušen imidž SAD-a kao uzorne demokracije, kaže Skoko

Komentari 9

Avatar Warded
Warded
20:37 20.01.2021.

"Primjerice, umjetnička Amerika i šoubiznis su uvijek skloniji demokratskim predsjenicima." A primjerice umjetnička akademija i šoubiznis su skloni i pedofiliji, silovanju, drogama, razvodima, sexualnim vezama s posvojenom djecom, orgijama itd... i demokratima naravno. Svako smeće svom kontejneru teži.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
20:22 20.01.2021.

Eto sad svatko zna sta je demokracija.Ameri mogu prodat demokraciju Bangladesu.

VL
Avatar Majda
Majda
20:49 20.01.2021.

Nismo baš imali neke koristi od te Hrvatice.Bar kolika ja znam ,nikad čuka za nju...

VL
TT
TTjac
23:34 20.01.2021.

Vrhunski stručnjaci. Njihovo mišljenje je bitno ko i lanjski snijeg.

VL
NE
Nepokolebljiv
02:03 21.01.2021.

"Imidz" to mi izgleda kao: Cija mama je ljepsa moja ili tvoja? Politika Bliskog Istoka: demokratski predsjednici svi pokusavali kupiti Arape i postigli veliko debelo NISTA! Trump uskrati novce i rezultat s Arapima u Transjordaniji i Cisjordaniji isti kao i ranije! Znaci nastojati utopiti Arape u moru novaca NE RADI! Trump uspio postici primirje s 4 arapske drzave i Izraela sto Demokrati nisu nikada bili niti blizu! Podjela amerike: Demokrati glasno propovjedaju zbizavanje i ukidanje razlika ali vojnike koji ce cuvati "novi poredak" u DC biraju samo iz redova odanih SS demokrata! Od Antifa koji su ubili preko 90 neduznih Amerikanaca NITI jedan nije uhicen i zadrzan u pritvoru (svi uhiceni izlaze na slobodu u manje od 4 sata) ali navodni navijaci za Trumpa koji su u doba upada u Capitol su suspendirani s posla, studenti izbaceni s fakulteta, poduzetnicima ukinuti podcasti od kojih privreduju za zivot, poduzetnicima se uskracuju krediti a trgovine ne prima robu koju su do sada uspjesno prodavali! Tako se smiruju podjele?!

VL
DU
Deleted user
20:39 20.01.2021.

Možda "Hrvatica" dobije ulogu glavnog savjetnika u Bjeloj kući.

VL
KO
konfederacija
05:40 21.01.2021.

da nije bili njega i klintona ko zna dokle bi jna harala kosovom

VL
Avatar Dara iz Jasenovca
Dara iz Jasenovca
06:48 21.01.2021.

Tu se spominju ljudi iz Bosne.Pa kakve to veze ima sa Rvackom????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.