Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILA U STEČAJU

Uzeo 400 tisuća kuna: Mladi direktor dvije i pol godine potkradao tvrtku

Brojanje novaca
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/2
04.08.2022.
u 12:41

Policijski službenici protiv 25-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave brodsko-posavske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom kojega sumnjiče za kazneno djelo prouzročenja stečaja. Osumnjičeni je kao direktor trgovačkog društva s područja Slavonskog Broda u vremenu od 1. ožujka 2019. do 3. kolovoza 2021. godine podizao dnevni utržak te je više od 400 tisuća kuna protupravno zadržao za sebe umjesto da je isti iznos položio na račun tvrtke. Tako je izazvao prezaduženost i nesposobnost za plaćanje spomenute tvrtke i naplatu potraživanja vjerovnika.

Policijski službenici protiv 25-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Ključne riječi

Komentara 1

PE
Perodjetlic
10:26 06.08.2022.

Potkradao sam sebe, bolje neg da ga drugi potkradaju haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije