Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPISANA TJERALICA

U Trebinju uhićen hrvatski državljanin zbog ubojstva u Sl. Brodu

31.03.2018.
u 15:26

Prema policijskom izvještaju osoba inicijala I.J. uhićena je u noći između 30. i 31. ožujka u središtu grada nakon što je utvrđeno da je za njim raspisana međunarodna Interpolova tjeralica.

Policija u Trebinju uhitila je u noći na subotu osobu za kojim je sud u Slavonskom Brodu raspisao tjeralicu zbog ubojstva iz prošle godine, priopćeno je u subotu  iz policije u tome gradu na jugoistoku Hercegovine.

Lokalni mediji navode kako je uhićen hrvatski državljanin Ivan Jurić koji se sumnjiči za ubojstvo Milana Gubića iz kolovoza prošle godine u Slavonskom Brodu.

Prema policijskom izvještaju osoba inicijala I.J. uhićena je u noći između 30. i 31. ožujka u središtu grada nakon što je utvrđeno da je za njim raspisana međunarodna Interpolova tjeralica.

Dodaje se da je za tom osobom Osnovni sud u Slavonskom Brodu 10. studenog prošle godine raspisao potragu zbog sumnje da je 23. kolovoza 2017. godine počinila kazneno djelo ubojstva. Policija je dodala da će pronađena osoba u zakonskom roku biti predana tijelu koje ga potražuje.

 

Komentara 3

BE
beli444
15:13 01.04.2018.

nažalost takvi još uvijek žive među nama, iako su postali statistička pogriješka zlo koje čine i svojima i drugima je nemjerljivo

DU
Deleted user
19:49 31.03.2018.

a uhićenik nije Hrvat?

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
19:04 31.03.2018.

oj trebinje trebinje kad me vidis....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije