Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Muškarac uhićen

Uzbuna u vojnoj bazi: Autom pokušao probiti ulazna vrata

Reuters/PIXSELL
18.12.2017.
u 15:44

U toj se britanskoj bazi uglavnom nalaze snage američkog ratnog zrakoplovstva.

Vojna baza u Suffolku u Velikoj Britaniji zatvorena je nakon što je navodno automobil pokušao probiti ulazna vrata, piše The Sun

Britansko Ministarstvo obrane je izvijestila da je Baza RAF-a Mildenhall pod uzbunom zbog "ozbiljnog sigurnosnog incidenta". 

1/45

Novinar Sky Newsa je napisao na Twitteru da je muškarac uhićen nakon što je automobilom pokušao probiti vrata vojne baze. 

U toj se britanskoj bazi uglavnom nalaze snage američkog ratnog zrakoplovstva. 

Komentara 1

Avatar nekakav
nekakav
07:47 19.12.2017.

i to je kao neka sila sad, autom je napadaju! sva sreća, pa je to kineski čelik, pa ih nisu probili. jer da je neki eu čelik, opterećen visokom cijenom rada, bio bi jako tanki i auto bi ga probušio ko pvc vrećicu. sad je malo jasnije zašto ameri ni za 15 godina nisu uspjeli pobijediti u afganistanu. iz kojeg su se to oni svojeg rata vratili ko pobjednici? aha, srbija! stvarno pohvalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije