Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krikovi u mrtvačnici

Uzbuna u bolnici: Proglasili ga mrtvim, a on dan poslije oživio

mrtvačnica, mrtvac, ubijen, umro, tijelo, sprovod, groblje
Foto: iStockphoto
09.01.2014.
u 17:56

Paul Mutora (24) iz Kenije proglašen je mrtvim nakon što je pokušao izvršiti samoubojstvo. Dan poslije probudio se u mrtvačnici

Pravi šok doživjeli su zaposlenici kenijske bolnice u gradu Naivasha kada je dan nakon smrti jedan pacijent uskrsnuo iz mrtvih. Paul Mutora (24) proglašen je mrtvim nakon što je pokušao izvršiti samoubojstvo, piše CapitalNews.

Mutora je doveden u bolnicu kada je nakon obiteljske svađe popio insekticid. Liječnici su mu dali lijek za usporavanje rada srca što je, pretpostavlja načelnik bolnice Joseph Mburu, vjerojatno zbunilo medicinsko osoblje koje ga je proglasilo mrtvim i odvezlo u mrtvačnicu.

Dan poslije iz mrtvačnice su dopirali krikovi. Osoblje se razbježalo nakon što je vidjelo ''mrtvaca'' kako ustaje. Mutora se sada osjeća dobro. Oporavlja se i kaže da mu je žao što se pokušao ubiti.

>>Južnoafrikanac oživio u mrtvačnici 21 sat nakon "smrti"

Komentara 1

Avatar Sunčica
Sunčica
20:30 09.01.2014.

hahah...ovi mora da imaju vrhunsko zdravstvo kad ne znaju dali su im ljudi mrtvi ili živi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije