Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVA SPLIĆANINU (57)

Užasan slučaj u Splitu: Mjesecima je tukao i zlostavljao svog psa. Ljubimac završio u azilu

Ilustracija
Foto: Dejan Rakita/Pixsell
1/2
13.03.2024.
u 13:02

Njega se, javlja policija, sumnjiči da je tijekom 2023. na području Splita nepotrebno patnjama izlagao svog psa pri čemu ga je i teško ozlijedio

Kaznena prijava bit će podnesena protiv 57-godišnjaka iz Splita koji je uhvaćen kako muči svog psa. Naime, splitska policija izvijestila je o slučaju kaznenog djela ubijanja ili mučenja životinja. 

Njega se, javlja policija, sumnjiči da je tijekom 2023. na području Splita ''nepotrebno patnjama izlagao svog psa, pri čemu ga je i teško ozlijedio''. Psu je u međuvremenu pružena pomoć te je smješten u sklonište za životinje

POVEZANI ČLANCI:
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije