Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadobili opekotine

Užas u Puli: U požaru stana smrtno stradala nepokretna žena, muškarac prevezen u bolnicu

Zagreb: Vatrogasci gase manji požar koji je izbio na krovištu u Ilici 253
Jurica Galoic/PIXSELL
01.08.2021.
u 10:23

Po nalogu nadležnog državnog odvjetnika obavit će se obdukcija nad tijelom preminule žene

Istarska policija izvijestila je da je u požaru koji je izbio noćas na neutvrđen način u stanu u Puli jedna osoba preminula dok je druga zbog opeklina zadržana u bolnici.

Naime, policija je noćas oko 00,50 sati zaprimila dojavu o požaru u stanu u Negrijevoj ulici u Puli. U požaru je preminula 79-godišnja žena dok je 61-godišnji muškarac prilikom gašenja požara zadobio opekline zbog kojih je prevezen u pulsku bolnicu. Po nalogu nadležnog državnog odvjetnika obavit će se obdukcija nad tijelom preminule žene. Policijski službenici će danas u suradnji s inspektorom zaštite od požara utvrditi okolnosti nastanka požara.

Kako javlja Regional Express ŽVOC Pula izvijestio je da se radilo o požaru kreveta u dnevnom boravku na drugom katu stambene zgrade u kojem se nalazila nepokretna osoba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije