Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška nesreća

Užas u Petrčanima: Trudnica na koju je u nedjelju autom naletio Belgijanac izgubila je dijete

Hitna pomoć Brač
Pixsell/Ilustracija
13.07.2021.
u 09:57

Zbog sumnje u izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu sa smrtnom posljedicom 43-godišnji vozač je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu se podnosi kaznena prijava

Policijski službenici Postaje prometne policije Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim državljaninom Belgije, kojeg se sumnjiči za kazneno djelo opisano u čl.227 st.4. i 1. Kaznenog zakona - izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Naime, sumnjiči ga se da je 11. srpnja 2021.godine oko 15,30 sati u Petrčanima izazvao prometnu nesreću u kojoj je teške tjelesne ozljede opasne po život zadobila pješakinja, 36-godišnja trudnica, dvije osobe iz parkiranog vozila ( rođene 1981. i 2019.godine) lakše ozlijeđene, dok je jučer zaprimljena prijava iz OB Zadar kako je od posljedica prometne nesreće preminulo nerođeno dijete.

Nakon nesreće, osumnjičeni je uz uporabu sredstava prisile priveden u prostorije policije, kojom prilikom je oštetio službeno vozilo, a nad njim je u sklopu kriminalističkog istraživanja provedeno alkotestiranje i preliminarno testiranje na prisutnost opojnih droga u organizmu, dok su na mjestu nesreće policijski službenici poduzeli očevid.

Zbog sumnje u izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu sa smrtnom posljedicom 43-godišnji vozač je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu se podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela opisanog u čl.227. st.4. i st.1. Kaznenog zakona.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Bayaz the magi
Bayaz the magi
11:23 13.07.2021.

"Uz mjere prisile"? Odupirao se? Zamisli kretena...

Avatar Agramer000
Agramer000
10:54 13.07.2021.

Užas

IJ
istina_jaako_boli
17:37 13.07.2021.

Belgiski drzavljanini rodjen na Kosovu. Kako ih ono zovete, kosovari ili ti siptari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije