Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga traje
Povratak na članak

Tuga u Njemačkoj: Spasioci izgubili nadu da će pronaći preživjele

Potraga za nestalima je još u tijeku, mi ispumpavamo podrume kuća, ali u ovom trenutku je nažalost vrlo vjerojatno da ćemo pronalaziti žrtve, a ne preživjele - rekla je potpredsjednica Njemačke civilne zaštite Sabine Lackner.

Komentari 16

PL
posten__lopov
15:39 21.07.2021.

Lazu svabe , ja vec par dana govorim da je preko 1000 poginulih, ali se to stalno krije. Znaju i oni to , samo se prave mutavi.

VL
Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
12:23 21.07.2021.

i u mom Luksemburgu je bilo gadno :(

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
15:33 21.07.2021.

Marin 0021 nasmija me ovdje u Moskvi, iako mnogima nije do smjeha.Jer su nastradali nedaj bog nikome.Ovdje u rusiji svake god je tako i jos puno gore poplave ili pozari.Sad samo na jednom mjestu gori povrsine Svicarske, strava.Ljudi se bore nadcovjecanski od vatre i vodene stihije. Ali poginuli vrlo rjetko jer je dobra organizacija.. Ima dobri crnkinja u Gani i Namibiji i ha ha na Kubi mulatkinja..Ali ovsj te nije razumio.To je drugi svjet.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.