Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odbjegli kirurg
Povratak na članak

Uzaludni bijeg iz Hrvatske: Ognjen Šimić ide na robiju

Vlasti u BiH zaprimile su nalog za zatvaranje odbjeglog kirurga Ognjena Šimića.

Komentari 39

ŠB
Široki Brijeg
14:43 10.04.2010.

imate li vi pametnijega posla nego da visite ovdje po čitav dan i komentirate

VL
JU
juma
22:37 10.04.2010.

Simic jeste kriv i sramota je to sto je radio, ali opet dobiti 9 godina za uzimanje mita od nekoliko tisuca eura u zemlji gdje politicari na racun mita mlate milione stvarno nije normalno. Stoga bi i ovu sutkinju bi trebalo poslati na psihijatrijsko vjestacenje.

VL
OB
-obrisani-
20:22 09.04.2010.

ruka pravde ih sviju sustigne....kad tad...

VL
XP
xPhoto
19:58 09.04.2010.

A šta je sa Glavašem povlaštena elita?

VL
KR
kroon
20:12 09.04.2010.

nista eno ga usrao se i poceo strajk gladju

VL
MO
modrulj
20:19 09.04.2010.

Eto prascicu, sad biraj oces li na remetinacke zatvorske cevape ili tuzlanske ;)

VL
HA
Hatall
20:21 09.04.2010.

Ako je kirurg Šimić najveći kriminalac Hrvatske mi smo sretna zemlja. Zašto se mediji i institucije ne bave stotinama krupnijih kriminalaca od jednog kirurga. Osuđujem njegov postupak ali nije opljačkao ni ubio nikog .Ako je tako veliki kriminalac , ubojicajica ili pljačkaš Hrvatske osudite ga na doživotnu robiju ,on je samo kirurg .

VL
CB
cba
20:29 09.04.2010.

Lopove vrati se i budi faca, dok si krao nama nisi dao...... haha

VL
MO
modrulj
20:38 09.04.2010.

Sve su lopine sugave, ali oni koji uzimaju mito od sirotinje i bolesnih kao lijecnici i neki politicari, ti su naljigaviji.

VL
KA
Karla
20:49 09.04.2010.

Ma sramotno je da sad jedan doktor ide u zatvor na toliko puno godina radi uzimanja mita, a mito uzimaju gotovo svi doktori i to puno i to još i danas. Za sve operacije tražilo se najmanje 15 tisuća nekadašnjihh njemačkih maraka -i ako nisi dao, onda su te slali kući pa opet u bolnicu, pa tamo ležiš, pa opet kući i onda kao nema kreveta - sve dok ne doneseš kovertu. Onda može i krevet i operacija odmah. Mito se uzima i u mirovinskom i u državnim službama - ma svagdje, nažalosto. Na koliko godina će onda ići u zatvor ovi koji su uzimali i krali milijune? On je radio samo ono što su svi doktori pogotovo kirurzi radili.

VL
ZP
za-pravednu-hr˙
21:01 09.04.2010.

karla ne stavljaj sve ljude u isti koš. kardio kirurg je mome ocu spasio život prije nekoliko godina i nije ni prebijene lipe HTIO uzeti! ali da ima lopova, to je istina. živi je dokaz ovaj ovdje na slici...

VL
MO
modrulj
21:05 09.04.2010.

Karla, sram te bilo. Mogao je neko umrijet dok je on primao one sa plavim kuvertama preko reda. I uopce nije puno dobio. Vrhovni sud mu je umanjio kaznu za 4 godine, da se mene pita odsluzio bi svih 9 koliko mu je sutkinja Saric dodijelila. A to sta mnogi uzimaju...e pa neka sad vide sta ih ceka.

VL
MI
mica1111
21:18 09.04.2010.

...dragi moji Rijeka je bez kardiokirurga...završi ti medicinu i još desetak godina na specijalizaciji...uskoro nećemo uopće imati specijalista....a lijepo bi vas pitala zašto nisu presuđeni i oni koji su mito davali...,jer po zakonu i oni su krivi...jer što je davanje mita,nego da preskačeš nekog tko je možda bolesniji...zašto su kod nas davatelji mita privilegirani...da mi ne dajemo mita ne bi ga ni bilo...

VL
AU
Augustiner
21:42 09.04.2010.

Karla ...čemu se onda čudimo kad pročitamo o milionima žrtava totalitarnih režima??? Ja se uopće ne čudim.....jer bez obzira kako meni prezentirali te režime iz ropotarnice povijesti, bili oni radiklano desno ili lijevo raspoređeni ja im se divim kad vidim šta se radi u današnji netotalitarnim i nazovi demokratskim režimima, gdje davanje mita postaje kao dobro jutro...što znači da onaj tko nema umire!!! Poradi toga mi se više sviđaju totalitarni režimi gdje pod ledinu ode pola miliona onih koji su davali i pola miliona koji su primali!!!

VL
LU
lucio2
22:04 09.04.2010.

Kakvi kretenski komentari, tipa, pa svi uzimaju (da, kao to je onda OK), ili, zasto oni koji nisu dali mito ne idu u zatvor (pa ponudili su mito jer je zivot u pitanju i zele uciniti sve da prezive), ili, treba dugo za zavrsiti skolu (oni odmah nakon faksa, dakle tijekom specijalizacije, primaju place, dakle ne skoluju se i rade besplatno), ili, ima ih i puno postenih (da, i zar to opravdava ovakve seljacine i lopove kao sto je ova njuska Simic?). Ova struka zbog nekog razloga mami iznadprosjecan broj sumnjivih likova, seljobera i primitivaca koje, ako ih se vec ne moze \'filtrirati\' prije, treba, kada se ustanovi da su korumpirani, progoniti koliko god maksimalno zakon trazi i podrazumijeva!

VL
MI
mica1111
22:12 09.04.2010.

...dakle tvoj komentar tipa...ponudili su mito da prežive...je kontradikcija sama sebi... ...dal postoji lista...postoji...,e,pa čekaj red...al ti oćeš preko reda i daješ mito...ti si pošten,jer eto tvoj je život u pitanju,a doktor je lopov...,a tebe briga za onog kojeg si iz reda izbacio...i koji možda zbog tvog uskakanja u red umre...

VL
Avatar Petrica Kerempuh
Petrica Kerempuh
00:28 10.04.2010.

Imat će civilno izdržavanje kazne u sarajevskoj bolnici. Provjereno.

VL
KO
kompa
22:42 09.04.2010.

veliko HVALA ovom velikom covjeku operirao je mog oca,ni trazio ni pomislio da trazi mito,nisam ni nudio kao neki drugi ,i oni koji su nudili su trebali bit suđeni, sav njegov grijeh je politicko opredjeljenje prije nego su ga poceli progoniti pristupio je Hrvatskom Bloku i postao je meta u \"crvenoj Rijeci\" kako rece jedan veliki covjek ,,rekao sam policiji i ime dr koji mi je trazio 5 000 € ali njega niko nije procesuirao

VL
Avatar sebastian
sebastian
22:47 09.04.2010.

Mito je u Hrvatskoj kao dobar dan ko moze platiti, taj plati, ko nemoze mora se drukcije arangirati, radi se vise puta o zivotima, u toj kretenskoj drzavi, gdje se nemoze nista napraviti na vrijeme je mito dobrodosla stvar, meni bi bilo draze da su zatvorili Cacica i njegove prevarantske poslove, on je skrivio nekoliko nesreca i umrtvio ljudske zivote i nikome nista, jos uvijek je u politici, to je stvar koju treba suditi, koliko kretena i prevaranata ima u Saboru, kad ce te njih eliminirati ?????????

VL
AV
avijaticar
22:49 09.04.2010.

ja znam da je simic bio bahat, zlocest i da je pretjerao ali operirao e srca tuđa,spasavao zivote,,zato je i pao,i drugi kradu milijune pa..nista.sad oerira u sarajevu malo,mozda faceliftinge,more bit i pjeva u zboru franjevackom,zasada,,,

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.