Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petrinjski gradonačelnik
Povratak na članak

Uz Zakon za obnovu Zagreba Dumbović zaziva i obnovu gradova stradalih u Domovinskom ratu

Treba nam i zakon za gradove koji su proživjeli tešku katastrofu, možda i goru od potresa u Zagrebu, poručuje Dumbović

Komentari 2

NE
Nepokolebljiv
14:50 21.07.2020.

Niti slucajno procijeniti stetu nastalu u domovinskom ratu! Mogao bi netko doci na ideju traziti nadoknadu stete od onih koji su stetu prouzrocili! SUBNOR-ovci vec na liniji evo jedan pozvao na procjenu stete do Seljacke bune ne bi li idejuu ucinio za ismijavanje pa da pripremi raju odbiti sve procjene. Tako su izmislili termin "satorasi" pa lazne beneficije navodno laznim ratnim invalidima jer kako mogu biti invalidi ako ih vecina jos ima baremjednu nogu ili ruku.

VL
DU
Deleted user
14:40 21.07.2020.

Ma čemu ograničavati na Domovinski, treba obnoviti sve do Seljačke bune!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.