Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
europski sigurnosni propisi
Povratak na članak

Uz Učku, u još dva tunela probit će se druga cijev

Hrvatska je lani od EK dobila opomenu zbog neusklađenosti tunela s Direktivom o uvjetima sigurnosti, a riječ je o ukupno 34 tunela

Komentari 7

MA
markec555555
07:50 09.08.2020.

hrvatska plaća bini istri jer se se ovi žalili da imaju premali promet i sad će još produljivati koncesiju ? tko je tu lud ?

VL
DU
Deleted user
07:24 09.08.2020.

EU odredila, EU dala eure. Gdje je tu hdz?

VL
DU
Deleted user
07:40 09.08.2020.

Za svašta ima novaca samo za Slavoniju i za Podravsku magistralu ne, što rade političari Slavonije zašto ne utječu na vladu da se taj projekt završi, jer bez prave infrastrukture nema ni razvoja Slavonije.

VL
Avatar Asterix
Asterix
08:38 09.08.2020.

Postoje neke stvari koje ne smiju biti privatne poput autocesta. Razlog je profit prije sigurnosti. Tragičan primjer je most u Genovi.

VL
PE
penelopea15
09:13 09.08.2020.

Ovi svaki dan mastaju o miliardama i milijunima i navode neku fantomatsku ''EU-ropsku komisiju'' koja ce im dati novce, a oni kriminalna organizacija organiziranog kriminala koja je odavno morala biti u zatvoru na dozivotnoj robiji. Ovdje u Svicarskoj gase ulicna svjetla navecer , drzava stedi, posto se ne zna sto nosi buducnost, da im gradjani ne ostanu gladni, obitelji i mala djeca, brinu se ljudi, i stede svaku centu gdje god mogu u ovoj krizi, jedna od najbogatijih zemalja na svijetu. A ove propalice u EU-ropskoj uniji , stô su se raspali u komade i bankrotirali, mastaju svaki dan o miliardama, i jos ludje sada u ovoj krizi nego ranije, i nikada ludje, gadjaju se milijunima i miliardama, a 60 MILIONA ljudi im ostalo na ulici bez posla u toj zlocinackoj tvorevini, i to bice i vec sto miliona do sada, 60 je bilo na pocetku krize. Strava, ako nas Amerika ne oslobodi od ovih gangstera gore u Briselu i Berlinu, svijetu prijeti velika opasnost i velika humanitarna katastrofa s njima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.