Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆENJA U GORSKOM KOTARU

Uz trojicu policajaca uhićena i službenica grada Vrbovskog. Oglasio se gradonačelnik

Vrbovsko: Gradonačelnik Dražen Mufić
Goran Kovacic/PIXSELL
16.01.2024.
u 14:59

Po informacijama koje ja imam, policija je jutros na ispitivanje odvela pročelnicu Jedinstvenog upravnog odjela Grada Vrbovskog Marinu Tonkovi, kazao je Dražen Mufić Hini.

Kako smo tijekom dana objavili, u sklopu USKOK-ove akcije danas su uhićene četiri osobe koje se sumnjiči za zlouporabu položaja i ovlasti. I dok su USKOK i PU primorsko - goranska priopćili da je riječ o uhićenjima i istražnim radnjama, te ispitivanjima koja traju pa ne mogu otkriti detalje akcije. Objavili su tek da su uhićena trojica policajaca i jedna službenica jedne lokalne samouprave. No, tijekom dana smo neslužbeno doznali da je riječ o slučaju iz domena prometa, odnosno zlouporabe ovlasti vezano uz prometne prekršaje.  Neslužbeno nam je potvrđena i informacija koju je prvi čovjek grada Vrbovskog Dražen Mufić rekao Hini - da je riječ o akciji koja se vodi na području njegovog grada, te da je službenica s područja Gorskog kotara koja je uhićena, zaposlenica Grada Vrbovskog.

Po informacijama koje ja imam, policija je jutros na ispitivanje odvela pročelnicu Jedinstvenog upravnog odjela Grada Vrbovskog, a obavljen je i pretres njene kuće. Ne znam službeno o čemu se radi, koji je slučaj u pitanju, ono što mogu pretpostaviti je da se radi o slučaju jednog prometnog prekršaja s vozilom Grada Vrbovskog otprije nekoliko godina, u kojemu nije bilo štete, a u kojemu se i mene sumnjičilo - kazao je Dražen Mufić Hini. 

Detalji akcije, te hoće li uhićenima biti određen i pritvor, USKOK bi trebao objaviti tijekom dana, odnosno kada završi s ispitivanjem uhićenih osoba. 

Komentara 8

SS
simpatican.simpa
15:40 16.01.2024.

Odvraćanje pažnje, sijanje straha među policijom jer svatko ima "nekog putra na glavi", tako da ne propitkuju za puno važnije i opasnije stvari.

IV
ivarenato
18:39 16.01.2024.

Galama je oko toga kaj je gradonačelnik pijan slupao auto a lažirali su na nju…treba do kraja pisati članke

VI
Vivian
15:35 16.01.2024.

Zar tolika hajka i galama zbog nekakvog "prometnog prekrsaja, pred nekoliko godina u kojem nije bilo stete" ? U pitanju je ipak neka veca afera!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije