Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIT ĆE PREDANI PRITVORSKOM NADZORNIKU

USKOK u akciji u dvije županije: Privedena trojica policajaca te lokalna službenica u Gorskom kotaru

Zagreb: Zgrada USKOK-a u Vlaškoj
Marko Prpic/PIXSELL
16.01.2024.
u 12:22

Uhićenja i hitne dokazne radnje provodi PU primorsko-goranska u koordinaciji s USKOK-om, objavljeno je na stranicama USKOK-a

U tijeku su uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji na području Primorsko-goranske i Karlovačke županije, a provode se nad četiri osobe za koje se osnovano sumnja da su počinile kaznena djela protiv službene dužnosti, objavio je USKOK. 

Sve se provodi u koordinaciji s PU primorsko-goranskoj. "Nakon ispitivanja osumnjičenika USKOK će donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju, o čemu će pravodobno obavijestiti javnost", napisali su.

VEZANI ČLANCI 

Više informacija priopćila je PU primorsko-goranska iz koje navode kako je zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela protiv službene dužnosti jutros uhićeno četvero hrvatskih državljana, od kojih trojica policijskih službenika te zaposlenica jedne od jedinica lokalne uprave i samouprave s područja Gorskog kotara.

Kriminalističko istraživanje provodi Služba gospodarskog kriminaliteta i korupcije Policijske uprave primorsko-goranske u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, navode te dodaju kako će uhićene osobe biti predane pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava će biti podnesena USKOK-u.

VIDEO Napadnut član SDP-a, snimka nadzorne kamere

Komentara 9

OT
otrovnijezik
13:38 16.01.2024.

Sigurnost i povjerenje. Zanima me samo kada će suce početi tako privoditi.

Avatar razbojnik404
razbojnik404
12:50 16.01.2024.

bjamaro - slijedio sam tvoj savjet i dobio sam vrlo jasan odgovor da od tebe navedeno s menom nema nikakve veze!

PO
Poganec
20:20 16.01.2024.

Sve je to samo kap u casi.mazame ociju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije