Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrijedna 7 mil. kuna

Uz prisustvo Josipovića u Splitu otvorena klinika Svjetlost

svjetlost (1)
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/18
28.09.2012.
u 21:33

Postavili smo temelje za zdravstveni turizam, privući ćemo pacijente iz europskih država – kazao je oduševljeni vlasnik klinike prof.dr.sc. Nikica Gabrić.

Uz prisustvo brojnih uglednika u Splitu je svečano otvorena klinika Svjetlost, a na otvorenje je došao i hrvatski predsjednik Ivo Josipović. Među gostima je bio i bivši ministar Dragan Primorac, pa Željka Antunović, Stipe Gabrić Jambo i brojni drugi uglednici.

- Ne treba čuditi što otvaram kliniku u Splitu, jer ovo je centar Jadrana. Postavili smo temelje za zdravstveni turizam, privući ćemo pacijente iz europskih država – kazao je oduševljeni vlasnik klinike prof.dr.sc. Nikica Gabrić.

Vrpcu je prerezao njegov sin Krešo, a Gabrić je kazao da klinika Svjetlost u prošlom mjesecu bilježila rekorde te da je u Zagrebu, Sarajevu, Banja Luci i u Crnoj Gori njegov liječnički tim napravio 1050 operacija.

Zanimljivo, samo u Splitu za tri tjedna rada izvršeno je 160 operacija, a svi kapaciteti klinike zauzeti su narednih mjesec dana. Klinika uglednog oftamologa prostire se na 450 četvornih metara i vrijedna je oko sedam milijuna kuna. Nakon svečanog otvorenja svečanost je nastavljena u hotelu Lav le Meridien, a goste su zabavljali Jelena Rozga, Tereza Kesovija, Oliver Dragojević, Petar Grašo i Doris Dragović.

>>Zagrebačka poliklinika Svjetlost vrata otvorila i na sarajevskoj Ilidži

Komentara 6

Avatar mjurisi2
mjurisi2
22:18 28.09.2012.

Bože moj dragi koliko je koštalo putovanje i silna pratnja osiguranje da ne govorimo o maltretiranju Splićana jer mogu zamisliti blokade ulica da bi uzvišeni drug došao na zadatu točku kojemu će Hrvatu biti lakše od ove akcije. Jedino će Hrvati imati lakše u džepovima

BO
bolesnodrustvo
22:33 28.09.2012.

Gabrić se doimao profesionalno, ali je uspjeh u biznisu vjerojatnije povezan s dobrim političkim vezama.

OB
-obrisani-
22:46 28.09.2012.

koji pokvarenjaci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije