Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Trešnjevci

Uz prijetnju oštrim predmetom opljačkao poslovnicu za otkup zlata

Foto: Davor Puklavec/pixsell
1/4
28.01.2018.
u 18:32

Pljačka se dogodila u subotu oko 9,45 sati u Ozaljskoj ulici.

Nepoznati razbojnik opljačkao je u zagrebačkom naselju Trešnjevka poslovnicu za otkup plemenitih metala, izvijestila je u nedjelju zagrebačka policija.

Pljačka se dogodila u subotu oko 9,45 sati u Ozaljskoj ulici. Nepoznati razbojnik je uz prijetnju oštrim predmetom  23-godišnjoj zaposlenici poslovnice, ukrao nakit i novac u vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna.

Policijska uprava zagrebačka je također priopćila da je nepoznati razbojnik u subotu između 17 i 19,30 sati, u Susedgradu, u Ulici Vrapčanska putina, provalio u stan i ukrao nakit i novac, oštetivši 38-godišnju vlasnicu za više desetaka tisuća kuna.  

Komentara 2

Avatar navijač
navijač
20:03 28.01.2018.

Točnije rečeno dogodila se ne legalna pljačka , do ovaj koji odkupljuje pljačka legalno.

ST
Stipan
12:36 29.01.2018.

Glavno da nema ljudskih žrtava .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije