Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
unutarstranački izbori SDP-a

Uz Milanovića i Komadinu kandidrat će se i Zrinka Starešinić?

zrinka starešinić
Foto: screen shot/Facebook
27.01.2016.
u 09:58

Riječ je o Požežanki Zrinki Starešinić (34), pomoćnici bivšeg ministra poljoprivrede Tihomira Jakovine i zaposlenici Hrvatskih šuma

Postoje naznake da će Zoran Milanović i Zlatko Komadina dobiti protukandidatkinju za unutarstranačkim izborima Socijaldemokratske partije koji će se održati u travnju.

Riječ je o Požežanki Zrinki Starešinić (34), pomoćnici bivšeg ministra poljoprivrede Tihomira Jakovine i zaposlenici Hrvatskih šuma koja je prije dva dana na istoj društvenoj mreži objavila stav da bi SDP trebao imati kandidatkinju na unutarstranačkim izborima te je kolege zamolila za podršku. Jutros je objavila da će konačnu odluku o kandidaturi donijeti do 30. siječnja.

"Ovim putem se svima zahvaljujem koji su reagirali na objavu mog statusa (u bilo kojem obliku s podrškom ili bez podrške). To mi daje vjeru i nadu da postoji snaga u SDPH spremna za nove vjetrove, nove pobjede, nove izazove. Imam osjećaj da ni u našoj stranci stvarno nema povratka na staro", napisala je. 

 

Iskazivanje moje kandidature za predsjednicu SDPH na mom fb profilu/statusu isključivo je bio u interesu otvaranja...

Posted by Zrinka Staresinic on Tuesday, January 26, 2016

>> Komadina se kandidirao za predsjednika SDP-a, sutra predstavlja program

>> Razriješeni pomoćnici ministra Tihomira Jakovine

Komentara 1

DU
Deleted user
10:14 27.01.2016.

Želim SDP na čelu s Zrinkom, naime jedino kaj se čulo o ovoj Jakovininoj kratkoj suknji bilo je da je napokon završila neki privatni fakultet i da ju nitko ne podnosi na radnom mjestu. prikladna osoba za SDP, no zanima me kaj misli da u SDP nema povratka na staro? Pa to staro je plasiralo nju na mjesto dužnosnice, želi li ona to natuknuti da više nema takvih gluposti mimo natječaja :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije