Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tržište rada
Povratak na članak

Uvozimo stjuardese i jednog kušača piva

“Takve radne snage na tržištu RH nema ili je nema dovoljno”, piše u obrazloženju Vladina nacrta

Komentari 5

KA
kajinx
14:47 17.05.2011.

Kakve laži i zavaravanje naroda. Pa, zar stvarno mislite da će ova obrazloženja (čitaj laži) nezaposleni Hrvati prihvatiti kao stvarna? Ovo je samo početak. Čekajte kad počnu uvoziti sezonske radnike za usluge u turizmu.

VL
Avatar stravaxx
stravaxx
12:37 17.05.2011.

ma dajte kako nema. pa eto ovih dana je oko 30 000 maturanata na državnoj maturi i svi će pozavršavati faks. obrazovani će biti najbolje na svijetu. jedino su možda izabrali krivo zanimanje... ali imaju faks.... zašto razmišljat o poslu kad imaš faks.... ljudi moji koji kretenizam u ovoj državi....

VL
Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
14:36 17.05.2011.

Najviše radne snage se uvozi iz BiH, zato što su upola jeftiniji radnici iz BiH nego Hrvatski a i kao što je rečeno ne moraju se plaćati doprinosi za njih tako da poslodavac ostvaruje duplu zaradu. Dok u Njemačkoj postoji zakon prema kojem se ne smije zaposliti stranog radnika ako postoje domaći koji bi to radili, u Hrvatskoj uvijek sve ide na ruku izrabljivačima i mutnim poslodavcima

VL
OB
-obrisani-
22:34 17.05.2011.

Nema žena koje bi bile stjuardese ili nema žena koje će raditi previše za premalo novca? Što ej od toga istina? osobno poznam žene koje pričaju nekoliko jezika i ne vjerujem a nisu sposobne donjeti piće ili klopu u avionu!

VL
CR
CroCodilE
23:21 17.05.2011.

\"\'Paradoks je i da u državi koja ima 31.067 četvornih metara mora ..\"\".. (imamo doista veliko more... hehe !!! )

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.