Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijedlog britanske vlade
Povratak na članak

Uvode porez na gazirana pića da bi suzbijali dječju pretilost

Novcem prikupljenim od bezalkoholnih pića s visokim udjelom šećera u Britaniji bi se financirali programi tjelesne aktivnosti i prehrane

Komentari 3

HR
Hrabraja
00:54 20.08.2016.

A sto je sa pivom. i vinom

VL
MA
mare100
14:41 20.08.2016.

Bio hrana skupa na piće sa udjelom šećera uvode porez daju nam i tako gemo hranu još uvedi lagano na nju dodatni porez pa će sirotinja lagano umirati od gladi jer nećemo moć kupovati ni šrot od hrane bravo.

VL
Avatar mason
mason
07:17 20.08.2016.

Hahaha 😂 .Pa ce uvesti porez na hranu da nebi bili debeli. Tek pocetak.Britanski politicari jos zive u 10om stoljecu.Kog boli don za taj otok u 21 stoljecu. Tek izasli iz EU a vec pocelo shranje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.