Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVJETNA KAZNA

Prva presuda zbog Covida-19: Osuđen jer je zaražen pio u kafiću te praznio septičke jame

Epruvete s uzorcima krvi - testiranje na koronavirus
Davor Puklavec/PIXSELL
18.11.2020.
u 07:46

Prema optužnici, 62-godišnjak se teretio da je 11. rujna nakon što mu je dijagnosticiran COVID 19, zbog kojeg je morao biti u samoizolaciji, došao u ugostiteljski objekt u Virovitici

Prva presuda zbog COVIDA-19, odnosno tri djela širenja i prenošenja zaraznih bolesti donio je Općinski sud u Virovitici koji je zbog toga 62-godišnjaka nepravomoćno uvjetno osudio na godinu dana zatvora uz rok kušnje od tri godine.

Prema optužnici, 62-godišnjak se teretio da je 11. rujna nakon što mu je dijagnosticiran COVID 19, zbog kojeg je morao biti u samoizolaciji, došao u ugostiteljski objekt u Virovitici.

Bio je u na terasi kafića u društvu dvije osobe s kojima je konzumirao piće, da bi nakon toga  sljedećeg dana u jutarnjim satima, tijekom izolacije, došao s traktorom i cisternom u dvorište jedne osobe i ispraznio septičku jamu. Tamo se zadržao oko pola sata, a tog dana kasnije poslijepodne ponovo je došao do jedne obitelji i također odradio isti posao.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Krile102
Krile102
07:59 18.11.2020.

Sigurno je (ne)razmisljao "nece grom u koprive"

Avatar otacdomovine1
otacdomovine1
09:14 18.11.2020.

Doktor birtijašenja i specijalist u pražnjenju septičkih jama zaključio da covid ne postoji pa krenuo malo širiti virus. Nije jedini koji bez osnovne škole zna više od doktora, ima ih dosta tu na portalu.

SU
SULUD
08:50 18.11.2020.

Čovjek se pošteno naradio na kovidu 19. Vida odigrao 90 minuta. A na gripi nitko ne može iz kreveta ustat par dana a kamo li ovakve aktivnosti obavljati. Zaboravio sam i rad od doma na kovidu da ha ha. 8 sati bez beda odradiš doma. Koja parodija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije