Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prevarantica

Uvjerila ga da je urečen te mu "skidanje" uroka naplatila 40 tisuća kuna

Foto: Thinkstock
07.03.2018.
u 12:56

Osumnjičena 46-godišnjakinja 28. veljače prišla je muškarcu na području Maksimira i uvjerila ga da su na njega bačeni uroci.

Bosansko-hercegovačka državljanka osumnjičena je da je 38-godišnjeg Zagrepčanina uvjerila da su na njega bačeni uroci i zatim mu skidanje uroka naplatila 40 tisuća kuna, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Osumnjičena 46-godišnjakinja, prema policijskim sumnjama, 28. veljače prišla je muškarcu na području Maksimira i uvjerila ga da su na njega bačeni uroci. Odmah mu je ponudila i rješenje – skidanje uroka uz pomoć ljekovite vode.

"Od tada pa do 5. ožujka, osumnjičena je za skidanje uroka tražila novčanu naknadu, na što joj je oštećeni u tri navrata predao ukupno 40.000 kuna", izvijestila je policija na svojoj internetskoj stranici.

Žena je nakon kriminalističkog istraživanja prijavljena za prevaru te je predana pritvorskom nadzorniku.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar rubinet
rubinet
15:43 07.03.2018.

38 godina? nije ni mlad da bi bio naivan..nije ni star da bi bio senilan..pa što je onda??

BM
branko.mihalic1
15:33 07.03.2018.

ko zna zna haha

BE
Bel
13:53 07.03.2018.

Ja ne razumijem zasto se to smatra prevarom? Ti si taj koji vjerujes u to i to je tvoja stvar? Koliko hoces love nekome dati, i to je tvoja stvar? Ja to ne smatram prevarom. Ako si ti blesav da vjerujes u uroke, nije drzava tu da te stiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije