Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Knjiga borisa pavelića
Povratak na članak

Hoćemo li pokrenuti neki novi Feral? Sumanuto je samo vikati: 'Johnny, vrati se!'. Napravi svoju Azru! Bori se!

Uvjerenje da su Feral bile ljevičarsko-komunističko-srbofilske novine zlonamjerna je tlapnja i izmišljotina

Komentari 102

DU
Deleted user
18:23 06.04.2015.

E, VL, na dobrom ste putu prema ovom smeću od ferala i njihovim " novinarima". Samo naprijed i završit ćete tamo gdje i oni. Na otpadu novinarstva.

VL
Avatar nula
nula
18:02 06.04.2015.

Pa svi mediji su Feral , sto vam je ?

VL
Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
23:11 05.04.2015.

Zanimljivo, u isto vrijeme dok traje ovo poluciranje po smeću od Ferala, na njemačkom sudu je svjedočio Vice Vukojević, te je uzgred spomenuo aferu "silovanje u logoru Vojno" koja je bila udbaška obavještajna izmišljotina s ciljem njegove diskreditacije, upravo zbog udbaša. A upravo je Feral bio jedan od glavnih medijskih kanala za plasiranje udbaške montaže, uz Latinicu. Dakle, ne kakajte o "svijetu slobode" kad je tema još jedan medijsko-politički udbaški revival, od Parage do Ferala.

VL
VA
vabriga
18:21 06.04.2015.

A tko financira ovaj puta?

VL
NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
18:08 06.04.2015.

Što će vam Feral pokraj ovakvog Večernjeg lista?

VL
GU
gustirna
18:02 06.04.2015.

Cetnici marsiraju hrvatskom......ali pomest ce ih nova oluja.....kada ih je vec tuđman postedio umjesto da ih antifasisticki blajburgira.....

VL
ML
Mlad75
18:06 06.04.2015.

Feral je obicno jugokomunisticko glasilo koje ocito netko zeli uskrsnuti na Uskrsni ponediljak..

VL
DU
Deleted user
18:13 06.04.2015.

Tobože cool,tobože progresiva,tobože slobode,tobože rokenrol,tobože in telektualci....a u biti nisam od navedenih nounara pročitao makar jednu rečenicu imalo pozitivnu. Samo kritika i pljuvanje.

VL
HO
Hodajucalaz
18:53 06.04.2015.

Feral je smece u kome je Drago Hedl pisao da je hrvatska obavjestajna sluzba zajedno sa libijskim teroristima sudjelovala u rusenju PAN AM ovog zrakoplova. Inace zrakoplov je srusen 21.12.1988 godine. Smece od Feeala je pisalo o tome 11.9.2000 te.

VL
FR
Franciskoo
18:55 06.04.2015.

Koji će nam vrag feral, imamo večernjak, 24 sata, jutarnji, novi list, index, net.hr, tportal, hrt, rtl, novu tv, partija ima dosta svojih glasila, velika je gužva na lijevom spektru.

VL
AN
Antiflašist
18:16 06.04.2015.

Sve mi se cini da vecernjak nece vise tako skoro imati moje klikove, 'svijet slobode' majke ti mile, pa to je bilo zadnje smece od novina, obicna pljuvacina i to od ove tri indvidue koje su obicni dezerteri i nista drugo.

VL
DU
Deleted user
18:08 06.04.2015.

Bili su osuđeni na propast smrću klasnog neprijatelja,te,logično,prekidom financiranja zainteresiranih. Inače,ovaj tekst sam već negdje prije pročitao (copy/paste novinarka,očito). Pamflet.

VL
Avatar grga-čvarak
grga-čvarak
18:44 06.04.2015.

Netrebaju nam srbočetničke i srbo komunističke gluposti imamo Index.Jutarnji i to je previše mrzitelja hrvata i hrvatske

VL
PI
pinichi
19:11 06.04.2015.

Čemu naricati za davnim pokojnikom? Čemu tražiti uskrsnuće jugonostalgičarskog biltena? Uostalom, zar netko brani da orjunaško čedo oživi? Eto mu, samo neka opet nađu svoga Soroša, ili nekog slična mecenu, a ne da se financira novcima poreznih obveznika. Neka se ovakva tiskovina samofinancira, a to znači da živi od prodaje. U tom slučaju, jasno je da će mlado čedo opet prdeknuti.

VL
TO
tolitol
19:09 06.04.2015.

Da ih je HDZ 90.ih ignorirao, kako je i trebao i mogao, bili bi samo nebitna crtica u hrvatskom novinarstvu za jugonostalgičarsku publiku koja se naslađuje crnilom novonastale države. Mogu zato feralovci podići spomenik nekim istaknutim HDZ-ovcima koji su ih svojim beznadno glupim potezima pretvorili u tobože velike demokrate koji se opiru antidemokratskoj vlasti. Paradoksalno je tek to da se kod feralovaca, koji se danas predstavljaju kao borci protiv korupcije, uvelike radi o ljudima iz miljea bivšeg totalitarističkog sustava koji su po automatizmu zapravo bili neskloni novoj državi u bilo kojoj njezinoj pojavi. Zato je Feral bio "hrvatski" fenomen koji nije imao pandana ni u Sarajevu ni u Ljubljani, a pogotovo ne u Beogradu, a za pretpostaviti je da ga uopće ne bi bilo da je kojim slučajem bivša SFRJ preživjela jer, kako se kaže, vrana vrani ne kopa oči.

VL
LU
Lucina
19:33 06.04.2015.

Dobra vijest ferala vise nikad nece biti svakom zlu dode kraj!

VL
FE
fefellerunt
19:38 06.04.2015.

Čitajućio feral tribune , kao dans novi list ili donekle jutarnji je slično kako da čitam večernje novosti ili beogradsku politiku . Podfazumjeva da su takvi listovi bili jako popularni među hrvtaima jer su svakodnevno omalovažavali hrvatsku vojsku (branitleje) ,, kao i općenito državu , a sve u cilju ne bi li moral hrvatskog vojnika bio što slabiji

VL
PE
perfa57
19:41 06.04.2015.

Sve više "Feralovaca" u Večernjem listu. Sramota. Tko vas plaća?

VL
MI
misho32
19:39 06.04.2015.

svi znamo što je bio feral i da je to smeće prestalo izlaziti jer ih viš nitko nije čitao zbog silnih laži koje su plasirali , a soroš i drugi neprijatelji prestali su ga financirati. Pa ko im sada branini da pokrenu takvo smeće . nisu oni više problem jer su pročitani od naroda kao gnjusni neprijatelji hrvatske države i hrvatskog naroda , ali evo problem je VL koji objavljuje ovakave afirmativane članake o toj gamadi.

VL
MA
Manolo46
21:22 06.04.2015.

Uvjerenje da su Feral bile ljevičarsko-komunističko-srbofilske novine zlonamjerna nije tlapnja i izmišljotina nego gola, tvrda i neosporna činjenica. Mogli bi danima nabrajati sve laži koji su u toj propaloj novini pisane o operaciji Oluja a koje su sve redom pale na sudu, ali dosta će biti pokazati na jednom primjeru iz ovog teksta o čemu se radi. Kaže se u tekstu "Posljednji u nizu tužio je Feral zbog priče Drage Hedla “Polja smrti u Pakračkoj Poljani”, koja predstavlja prvo argumentirano svjedočanstvo o zločinima njegove postrojbe." Pa nedavno je bilo svjedočenje tog istog intervjuiranog Mira Bajramovića pred samim sudom, i on je rekao da je pola tog intervjua izmišljeno, da je Hedl sam nadodavao, da intervju nije cenzuriran itd. Zanimlljivo da se feralovim tezama o Merčepu pred sudom branio Slobodan Milošević. Ukratko, feral je list koji je financiran novcem Georga Sorosa koji je uglavnom završio u džepovima i nekretninama Viktora Ivančića te Zorana i Heni Erceg koji su pokrali novce a novinarima nisu isplatili plaće. Cilj novina bio je blaćenje Tuđmana s ciljem da ga se svrgne s vlasti kako bi Soros burzovnim spekulacijama zarađivao novce neometano. Samo u špekulaciji u svezi s prodajom Plive Soros je zaradio deset puta više nego što je uložio u Feral, Index, Nacional i slične trećerazredne medije. Kad je Tuđman umro a Soros prestao davati svoje novce, feral je još kratko živio na aparatima odnosno na državnim jaslama, a kad je i to ukinuto freal je propao. Sad su novinari ferala uglavnom u Pupovčevim "Novostima" gdje opet hrvatskim novcem pišu slične stvari koje je nedavno izgovorio Vulin, a zbog čega je Vesna Pusić napravila igrokaz s povlačenjem veleposlanika iz Srbije.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.