Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČELNICI ZABRINUTI
Povratak na članak

Ustraju li Mađarska i Poljska u blokadi EU, novca će biti samo za humanitarnu pomoć

Neslužbeno se doznaje da je Mađarima i Poljacima ponuđena posebna izjava da će se mehanizam primjenjivati uz poštivanje suverenosti članica

Komentari 24

DU
Deleted user
21:16 18.11.2020.

Puna podrška Mađarskoj i Poljskoj. Stop EU hegemoniji! Ne treba nam njihov prljavi novac, ne trebaju nam mrvice. Vratite tvornice iz Kine i Afrike! Banke su nas opljačkale sa CHF kreditima i novac od našeg desetogodišnjeg rada odnijele u EU.. Sad su nam uzeli preko 50% mladih i sposobnih ljudi jer ne žele u Hrvatskoj ni u što investirati osim u banke i trgovine. Živio Orban! Migrants go home!

VL
BR
Branitelj2020
22:08 18.11.2020.

Puna podrška Poljskoj i Madžarskoj koje ne dozvoljavaju da ih EU birokrati uvedu u ropstvo. Orban je danas izjavio da za Njemačku i EU komisiju vladavina prava znači da sve EU zemlje trebaju prihvaćati bepogovorno ilegalne muslimanske ekonomske imigrante. Takoako da ovaj novinar VL nema pojma o čemu piše. Nema nikakve šanse za razliku od Plenkovića suverene države Poljska i Madžarska popuste i prihvate ovu samoubilačku EU politiku.

VL
PL
@ploto@
23:49 18.11.2020.

Šef svih birokrata u EU,izvjesni Georgy Soroš,koji iako tamo nema nikakvu formalnu funckciju,praktično ih sve postrojava ,kad se sjeti.Taj je čovjek kao glavni logističar migrantske invazije muslimana u EU,izjavio da članice EU koje ne podržavaju slobodan protok migranata ne bii trebale dobiti novac EU.Shvaćate li tko je nadređeni ovoj Von der Leyen .Merkel.Plenkoviću I ostalim sluganima.Isti je bio šef I pijancu Junckeru.

VL
AN
anthropos
07:18 19.11.2020.

E moji dragi, kad se institucija počinje miješati u sve moguće, nije u redu. Na početku su sve te zemlje privukli ekonomskim razvojem, a sada nameću sve moguće

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
00:26 19.11.2020.

Croexit..

VL
AN
anthropos
07:18 19.11.2020.

E moji dragi, kad se institucija počinje miješati u sve moguće, nije u redu. Na početku su sve te zemlje privukli ekonomskim razvojem, a sada nameću sve moguće

VL
Avatar Floyd1
Floyd1
08:12 19.11.2020.

Foiton, kakva iontelektualna bjeda u glavi tvojoj.

VL
ZW
zweistein
07:46 19.11.2020.

ija ija hungarija!!!

VL
SI
sisavac
12:29 19.11.2020.

a što, eu će uzeti kredit u nekoj banci pa dijeliti novac državama? ili eu ima novac? otkud novac, nigdje ga nema, tolke milijarde ne leže u ni jednoj banci. fizički tog novca nema, niti ga je ikad bilo. eu će iz zraka napraviti opet nekoliko tisuća milijardi eura, i to podijeliti... zašto si onda same države ne bi stvarale taj novac i po potrebi da dijelile građanima, poduzećima... možemo u nedogled biti u lockdownu, i imati dosta novca. samo, netko će ipak morati napraviti to što ćemo mi kao kupovati. dal će htjeti naš novac koji nema pokrića u ničemu?

VL
SI
sisavac
10:03 19.11.2020.

a tko je birao ursulu u njen kabinet? ima ona kakvu izbornu legalnost, legitimitet? kome ona odgovara? jednom kad ih se imenuje, oni su jači od parlamenta?! zašto se ne pokrene postupak opoziva te eu komisije, koja radi protiv eu-a? ja bih da eu parlament o tome malo raspravi.

VL
Avatar Foton
Foton
21:15 18.11.2020.

Dakle nista od onih 20 milijardi eura za oporavak od korone i potresa. Nadam se da su lokalni obozavaoci Orbana i poljske crkve zadovoljni. No kad nezaposlenost u 2021 bude 20% mozda ce biti manje zadovoljni.

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
06:01 19.11.2020.

Ovoj istocnoj bjedi,nikad ni je bilo bolje u povjesti,pa sada glumataju pravednike,tako to biva kad se sirotinja najede bjelog kruha......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.