Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reorganizacija
Povratak na članak

Uštede: Zatvaraju se neka vojno-diplomatska predstavništva

Zatvaranje pojedinih predstavništava provodi se u koordinaciji s bilateralnim partnerima te to neće utjecati na kvalitetu odnosa s tim zemljama, izvješćuju iz Ministarstva obrane

Komentari 7

DU
Deleted user
15:36 15.03.2012.

Nešto se otvara, nešto se zatvara. Npr. otvara se konzulat u Azarbajdžanu. Problem je što i otvaranje i zatvaranje košta, pa se ne može govoriti o uštedama. Ali važno je da kod nas sve počinje ispočetka od svake nove vlade.

VL
MI
Mirabela
16:13 15.03.2012.

Ovu ******** koja glumi ministra obrane je trebalo smjeniti i poslati u ... istog momenta kada se na ispraćaju vojnika/inja na putu za Afganistan pojavio u trapericama i jakni (vidi sliku)! A koje to taj ima mentalne sposobnosti i općenitoito znanja da se petlja u zatvaranje/otvaranje bilo kakvih predstavništava?

VL
KR
krilnik2
18:00 15.03.2012.

Pa o tome ce odluciti gospodja ministarka spolnih poslova Pusic, za \"ceo region\"!

VL
AN
andrijacatch
18:37 15.03.2012.

Zatvara se tamo gdje su HDZejci a otvara se gdje će se poslati SDPjci. Sjaši Kurta uzjaši Murta.

VL
NN
nato nece proci
19:32 15.03.2012.

ovo je za rubriku verovali ili ne. jedna drzava na nivou statisticke greske ima svoje vojno prestavnistvo . dala je NATO svojih 50% oruzanih snaga odnosno 5000 bojovnika

VL
OB
-obrisani-
20:23 15.03.2012.

Ne znam tko me tjera da gledam informativne emisije naših TV kuća opet danas sam skoro opao sa stolice kada sam ovoga vidio u vojnoj bazi Kovčanje na vježbi vojnih specijalaca sa čudnim društvom i čuo izjavu kako je onn bivši vojni specijalac (on po fizičkoj konstituciji nije mogao niti je bio specijalac, mentalnu i psihičku ovaj put ne spominjem) i da je kao takav zadovoljan izvedenom vježbom. I onda još radi uređenja baze prijeti kaznenim prijavama za neke osobe, a mali Barić tumači kako su u hodu ishodovanja manjkavih građevinskih dozvola za objekte unutar baze koju su oglasili super tajnom? I tko će im onda izdavati građevinske dozvole? Ali najava kaznenih prijava uz do sada umirovljenje \"starih\" ali izuzetno stručnih i profesionalnih kadrova prema kojima je ovaj Kotromanović regrut početnik je valjda cijena koju ovaj Juda za ministarsku poziciju i diplomu (nažalost i dalje je polupismen, jer je FZP završio nakon što se učlanio u SDP i to bez SSS, valjda je on takav genij pa je mogao direktno sa osnovnom školom upisati faks – šteta što akcija “Index” ne dolazi u obzir na bastionima komunizma kakvi su FPZ ili FF).

VL
MA
marras85
10:06 16.03.2012.

Uštede: Zatvaraju se neka vojno-diplomatska predstavništva vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv Vojska nema Para ni za Gace a neki Majmuni Glume Vojne Ataase,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.