Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povjerenstvo za sukob interesa
Povratak na članak

Ustavni sud prihvatio tužbu Tomislava Karamarka?

Predsjednik Ustavnog suda Miroslav Šeparović nije nam želio detaljnije govoriti o sadržaju odluke koja će, kaže, s još nekim važnim odlukama biti objavljena na konferenciji za novinare u petak

Komentari 3

Avatar bolzatelad
bolzatelad
18:33 09.07.2019.

Ustavni sud prihvatio tužbu Tomislava Karamarka da se proglasi za hrvatskog nevinog viteza balkanske regije od Tirane do Zagreba.

VL
Avatar Slavonija2014
Slavonija2014
14:58 10.07.2019.

Nitko ni slovca da je novinar Margetić na sudu dokazao da je knjiga "Karamarko - najmoćniji među najkorumpiranijima" utemeljena na istinitim činjenicama.

VL
Avatar ehlbert13
ehlbert13
21:20 09.07.2019.

Odakle sad Karamrleta izvukoše!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.