Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o švicarcima i sutkinjama
Povratak na članak

Ustavni sud nije zaustavio konverziju kredita u eure

Jasna Omejec: 
Ocjena ustavnosti zakona o konverziji zbog složenosti bi mogla potrajati

Komentari 4

FA
fakin2012
22:13 12.11.2015.

kakva složenost CHF-a? banke moraju vratiti stranim štedišama 1.000 a ne 800 CHF. Lalovac izgleda poput komunjare iz bivše jugoslavije koji su ucjenjivali direktore banaka da financiraju propale projekte pa su se banke stalno sanirale, tako da još danas štedište štede u devizama, a ne domaćoj valuti.

VL
Avatar BraBar
BraBar
05:55 13.11.2015.

Zezanje, Pa covjece kako mozes, nakon izjava sutkinja, i dalje tvrditi da je nanijeta steta Ustavnom Sudu? Zar nije i sama sutkinja rekla slijedece: "Sve o tzv, slucaju Banic prica je o vama medijima i radu tajnih sluzbi." Pametnomu dosta, gluhima i slijepima nema pomoci! PS. Zasto ne kometiras slucaj sutkinje Bagic?

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
03:36 13.11.2015.

Ovo sa Zdravkom Mamicem je sramota i uvreda za Ustavni sud. Vi mozete izbjegavati odgovornost, ali jos jedna steta je nanjeta Ustavnom sudu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.