Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
propali međustranački pregovori
Povratak na članak

Ustavni sud BiH: HDZ-ov prijedlog izmjena izbornog zakona nije štetan za Bošnjake

Opći izbori u BiH raspisani su za 2. listopada i održat će se po starom izbornom zakonu za kojega u HDZ-u drže da diskriminira Hrvate

Komentari 3

AK
Akilaki
23:33 26.05.2022.

Zao mi Hrvata u Bosni, upravo ih HDZ Covicev raselio i posvadjao sa svima. Sad se kao svi nesto bore za njih, a ljudi vec drugu generaciju u Austriji, Irskoj, Njemackoj...U Hercegovini ostala Coviceva obitelj i svi su naravno uposleni.

VL
KR
Krotila
20:39 26.05.2022.

Herceg ⚔ Bosna

VL
DU
Deleted user
19:46 26.05.2022.

Gledaj ovog smrada kriminalca,kao ugrozeni a sve blokiraju smradovi.Bosanski katolika nema u Bosni i Hercegovini 10% a imaju 50% vlasti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.