Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednoglasna odluka
Povratak na članak

Ustavni suci presudili tko je zamjena Ruži Tomašić u Saboru, Pauletić ili Milanović Litre

Dvojba je bila jesu li odlučni preferencijalni glasovi kandidata na koalicijskoj listi ili je ključan kriterij da je zamjena iz iste stranke

Komentari 8

PS
popevke sAm slagal
10:16 18.03.2021.

Pauletić, kak si kaj?

VL
JL
jelen lopatar
09:41 18.03.2021.

Taj Pauletić se isprofilirao u najantipatičniju i najljigaviju javnu osobu u Hrvata. Nevjerojatno je u što se pretvorio nekadašnji superinteligentni pobjednik kviskoteke i svjetski putnik čije sam dvije knjige bio s guštom pročitao. A onda ih, zgrožen gomilom njegovih nepojmljivih gafova, bacio u smeće, što nikad nisam u životu napravio ni s jednom drugom knjigom. Toliko o njemu.

VL
ZV
zvezdomor
09:11 18.03.2021.

Uvjek kukajući dalmoši isčekuju manu s neba

VL
HŽV
09:06 18.03.2021.

I tako će Ruža Bosanska primat pešjun od kanadske policije i povlašteni pešjun od pokradene Hrvatske.......Više je Hrvatska obogatila Bosanaca vengo Hrvati.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.