Sanja Barić
Povratak na članak

Ustavna stručnjakinja: 'Političarima Bog to neće oprostiti. Jedni druge gledamo preko nišana'

- Normalna je stvar ako imate propis, da se odnosi na sve. Ideja da neki propis ne bi bio primjenjiv na saborskog zastupnika je problematična sama po sebi - poručila je

Komentari 7

Avatar Upitnik30
Upitnik30
23:11 08.11.2021.

Sanja i dalje ne vidi diskriminaciju u netestiranju cijepljenih koji mogu prenijeti virus i ugroziti okolinu, ali su ipak građani prvog reda. Cjepivo dokazano slabi kroz par mjeseci, a kovid potvrde traju godinu dana - glede&unatoč novim saznanjima. Uvode kao mjerodavno samo testiranje u službama, a u Njemačkoj je sasvim ok brzi test. Na ograničavanje mogućnosti testiranja (bržeg i jeftinijeg) isto nema komentar o neustavnosti.. ove floskule na kraju kao apel političarima, običan isprazan spin..

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
04:23 09.11.2021.

Neka nas Bog cuva od kuge kolere i ustavnih strucnjaka.

VL
SO
Sotona
02:24 09.11.2021.

Trudite se da se zarazite i prebolite ili obolite lagano od Korone pa ste slobodni !!To je ta ideja !!

VL
NN
novo nenormalni
23:11 08.11.2021.

dobro je da imamo vrhunske i nepristrane ustavne stučnjake

VL
DU
Deleted user
06:08 09.11.2021.

Ja bi temeljem zakona o zaštiti pučanstva donio zakon ,da se u cilju smanjena onkoloskih pacijenata preventivno svi organi koji nisu neophodno nuzni a podložni mogucoj bolesti u budućnosti operacijskim zahvatom odstrane.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.