Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD POREČA

Usred noći izgorjela dva automobila, sumnja se da je požar podmetnut

U tri sata ujutro u naselju Žbandaj kod Poreča buknuo je požar na dva automobila
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/13
18.04.2023.
u 09:38

Ozlijeđenih nema, u požaru je nastala samo materijalna šteta

U Žbandaju kod Poreča u utorak oko tri sata ujutro izgorjela su dva automobila, potvrdila je istarska policija. Uzrok požara još nije poznat, a policija utvrđuje okolnosti.

- Čuo sam neke čudne zvukove i onda se upalio alarm. Kad sam dignuo rolete vidio sam da gori - rekao je čitatelj 24sata.

Ozlijeđenih nema, u požaru je nastala samo materijalna šteta.

Kako se doznaje od zapovjednika porečke javne vatrogasne postrojbe Denisa Matoševića, nakon dojave na teren su izašla tri vatrogasna vozila porečke Javne vatrogasne postrojbe s četiri vatrogasca. Po dolasku na mjesto događaja, požar se već razbuktao, ali je ubrzo lokaliziran oko 3.20 a potom i u potpunosti ugašen oko 3.45 sati.

Automobili pulskih registarskih oznaka u potpunosti su izgorjeli s time da se jedno vozilo nalazilo u dvorištu, dok je drugo bilo parkirano na cesti. Upravo iz tog razloga sumnja se da je požar podmetnut, a neslužbeno se doznaje da je u požaru nastala manja materijalna šteta i na obližnjem ugostiteljskom objektu gdje je puklo staklo.

Ukoliko se potvrdi da su automobili namjerno zapaljeni, to će ukupan broj ovogodišnjih požara podmetnutih na automobilima podići na 24.

VIDEO Noćna buktinja u Splitu: Veliki požar izbio u skladištu automobilskih guma

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije