Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA U PARIZU

Usred dana: Upali u slavnu draguljarnicu Bvlgari i ukrali nakit vrijedan 10 milijuna eura

A General View Of Bvlgari - Paris
Niviere David/ABACA/PIXSELL
07.09.2021.
u 17:50

Trojica su pobjegla automobilom, a četvorica pomagača odjurila su na skuterima. Prisiljen napustiti vozilo, trojac je pobjegao pješice prije nego što ih je policija uhitila

Naoružani pljačkaši upali su u utorak u draguljarnicu Bvlgari na luksuznom trgu Place Vendome u Prizu i oteli nakit vrijedan 10 milijuna eura, objavila je policija.

Tri naoružane i maskirane osobe opljačkale su nešto prije podneva nedavno preuređenu zlatarnicu na trgu u središtu Pariza, blizu hotela Ritz.

Trojica su pobjegla automobilom, a četvorica pomagača odjurila su na skuterima. Prisiljen napustiti vozilo, trojac je pobjegao pješice prije nego što ih je policija uhitila.

I druge prodavaonice nakita u Parizu posljednjih su mjeseci bile na meti pljačkaša.

U srpnju je iz zlatarnice Chaumet blizu Champs-Elyseesa ukradena roba vrijedna gotovo 2 milijuna eura, iako je plijen kasnije pronađen, a osumnjičeni uhićeni.

Razbojnici su isti mjesec napali i draguljarnicu Dinh Van u središtu Pariza.

Povijesni Trg Vendome smatra se srcem francuskog luksuza. Ondje svoje prestižne trgovine imaju Chanel, Boucheron u vlasništvu Keringa i Richemontov Van Cleef & Arpels.

Ključne riječi

Komentara 1

KA
karlodrago
18:32 07.09.2021.

Dečki uzeli tamo gdje ima .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije