Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVA

Usred Beča pronađeno tijelo ubijene djevojčice (13) naslonjeno na drvo, istraga u tijeku

Google Maps
28.06.2021.
u 15:29

Austrijska policija započela je istragu nakon nasilne smrti 13-godišnje djevojčice. Iz taktičkih razloga policija zasad nije otkrila ništa o točnim okolnostima nasilne smrti kao ni nacionalnost nesretne djevojčice.

Ubojstvo trinaestogodišnje djevojčice zaprepastilo je bečku javnost. Tijelo nesretne djevojčice pronađeno je naslonjeno na stablo u blizini ulice Viktor-Kaplan-Strasse.

Na tijelu mlade djevojke pronađene su brojne modrice, a obdukcijom je utvrđeno da je ugušena. Nakon što je policija obavijestila javnost o tome da je pronađeno tijelo djevojčice za koju su u prvom trenutku mislili da je starija nešto što je, javili su se roditelji djevojčice ponukani objavljenim opisom, javlja Fenix-magazine. 

Za majku i oca brinuo se tim za krizne intervencije.

Austrijska policija započela je istragu nakon nasilne smrti 13-godišnje djevojčice. Iz taktičkih razloga policija zasad nije otkrila ništa o točnim okolnostima nasilne smrti kao ni nacionalnost nesretne djevojčice.
 
 

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
10:22 29.06.2021.

Cura je Austrijanka a ubojice su afganistanci, 16 i 18 godina... Refugees welcome!

Avatar Tombstone
Tombstone
19:15 28.06.2021.

Sudeci po objavljenom radi se o osobi koja je odbila muslimanskog muskarca kojem je obecana (prodana) najcesce od strane oca ali moguce i od brata ili blizeg rodjaka s oceve strane. Premlacivanje pa davljenje "normalan" je nacin kaznjavanja za tako nesto u muslimanskom svijetu.Najcesce kaznu izvrsavaju upravo ti koji su djevojcicu obecali ili prodali jer svojim cinom bas njih je "osramotila". Vrlo je lako ustanoviti za koji je "grijeh" zrtva kriva po nacinu usmrcenja.

ZG
zg1985
17:36 28.06.2021.

jel mehmed ili muhamed?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije