Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strelovit napredak

Uspon nasljednika frankizma, fašizma, nacizma: Može li ih se zaustaviti?

10.08.2023.
u 21:30

Otpor imigraciji, islamu i EU pitanja su koja već dugo ujedinjuju krajnje desne europske stranke. Sad su tu i nove teme: kulturni ratovi, prava manjina, klimatska kriza i žrtve koje vladajući zahtijevaju da bi se spasio planet. Ni to nije sve: desnu retoriku sve privlačnijom čine visoki troškovi života nakon pandemije i izbijanja rata u Ukrajini kao i brze i zbunjujuće društvene i digitalne promjene

Komentara 5

EL
elcroata283
11:25 11.08.2023.

Zasto ne pisete o usponu nasljednika komunizma, boljsevizma i staljinizma (Podemos, Mozemo i slicni), kako bi njih trebalo zaustaviti!

DU
Deleted user
22:08 10.08.2023.

Iznosite krive informacije

BF
bf23
07:53 11.08.2023.

Kada gadljiva levica uništava Europu svojim liberalim smećem od politike, ekstremnoj desnici uopće nije teško pridobiti glasače.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije