Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krapina

'Uspjet ćemo ako građanima kojima je najteže dogodine bude bolje'

'03.06.2013., Krapina - Bivsa zupanica Sonja Borovcak svecano predala zupanijsku vlast novoizabranom zupanu Krapinsko-zagorske zupanije Zeljku Kolaru i njegovim zamjenicima Jasni Petak i Andjelku Fere
'Matija Topolovec/PIXSELL'
04.06.2013.
u 16:00

Kolar je najavio sanaciju brojnih klizišta, a uz pomoć EU fondova i Zagorske razvojne agencije razvitak komunalne infrastrukture

Željko Kolar (SDP) kao pobjednik izbora u prvom krugu za župana Krapinsko - zagorske županije i službeno je preuzeo vlast. Primopredaja je održana u Županiji, gdje mu je dosadašnja županica Sonja Borovčak predala izvješće o dosadašnjem radu.

Spremni za rad

– Izbore smo dobili na temelju programa i to će se vidjeti u proračunu. Moramo misliti na sve ljude, na običnog, malog čovjeka, kako bi onima kojima je danas najteže za godinu dana bilo bolje, to će biti naš uspjeh. Spremni smo za rad i dolazimo s velikom voljom. Prvo ćemo raditi na nekoliko projekata koji su jednako bitni, prvenstveno na sanaciji mnogobrojnih klizišta. Uz pomoć Europskih fondova preko Zagorske razvojne agencije pokrenut ćemo projekte vezane uz komunalnu infrastrukturu, dodao je Kolar.

-Na kraju mandata i jedne aktivne političke karijere jako mi drago što sam rad i vodstvo županije mogla prenijeti novom županu Željku Kolaru. Pokazali smo da smo vrlo odgovorni, ostavljamo sređenu županiju bez financijskih dubioza - rekla je bivša županica Sonja Borovčak.

Zaslužena mirovina

Nakon 16 godina provedenih u politici, Sonja Borovčak kako je rekla odlazi u zasluženu mirovinu, ali to ne znači da će mirovati.

- Mislim da mogu još puno napraviti za ono što je moja velika ljubav, a to su djeca i mladi - rekla je Sonja Borovčak.

Primopredaji su prisustvovali i zamjenica župana Jasna Petek te zamjenik župana Anđelko Ferek Jambrek kao i čelnici koalicijskih stranaka nove vlasti iz HNS-a, HSS-a, HSU-a i HSLS-a.(ij/VLM)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije