Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ORGANIZACIJI FER-A

Uspješno održan još jedan Job Fair: 'Studentima omogućavamo da bolje upoznaju poslovno okruženje'

U Zagrebu je otvoren 15. sajma poslova Job Fair
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/3
18.05.2023.
u 16:17

Nemojte biti zaposlenici koji usput studiraju, jer kada steknete diplomu FER-a, otvorit će vam se najatraktivnija radna mjesta na svijetu - poručio je dekan Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Vedran Bilas

Više od 150 poduzeća sudjelovalo je na  Job Fair-u sajmu poslova koji su na Zagrebačkom Velesajmu organizirali Fakultet elektrotehnike i računarstva, Saveza Studenata FER-a i Kluba studenata elektrotehnike (KSET).

- Čestitam našem Centru karijera, Savezu Studenta FER-a i KSET-u na dobro obavljenom poslu u organizaciji 16. Job Faira. Napomenuo bih kako studij elektrotehnike i računarstva omogućuje znanja za poslove budućnosti i za zanimanja za koja još ne znamo da postoje.

VEZANI ČLANCI:

Job Fair organiziramo kako bismo našim studentima omogućili da bolje upoznaju poslovno okruženje te kako bi se bolje pripremili za poslove koji ih čekaju nakon što završe fakultet. Svim studentima želim poručiti da budu redoviti u pohađanju studija i obavljanju studentskih obveza te neka vam stjecanje znanja bude na prvom mjestu. Nemojte biti zaposlenici koji usput studiraju, jer kada steknete diplomu FER-a, otvorit će vam se najatraktivnija radna mjesta na svijetu - poručio je dekan Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Vedran Bilas. Među ovogodišnjim izlagačima bili su prisutni: Valcon, HT, Happening, Ericsson Nikola Tesla, A1 Hrvatska, Aircash, b2match, HEP, IBM, Infobip, Koios, Končar, Moberg, OTP banka, Pixion, Porsche Digital Croatia, Securitas, Siemens, Span, Xylon, Sofascore, Productive, Njuškalo, Nets, Croatia osiguranje, Ars Futura, Barrage, Fina, Ignit…

- Svi smo jako uzbuđeni što smo mogli i ove godine organizirati Job Fair čiji je cilj studentima i studenticama omogućiti priliku da se na jednoj lokaciji raspitaju o prilikama koje se nude u industriji i pronađu karijeru koja im se sviđa. Pripremili smo zaista bogat program s našim partnerima, kojim pokrivamo i obrazovanje i zabavu. Motivirajući i potičući studente na društvenu proaktivnost tijekom studiranja te stvarajući okruženja u kojem svoje studiranje mogu učiniti bogatijim za sebe i druge, jedini je način na koji ćemo omogućiti mladima da iskoriste svoj potencijal i slobodno vrijeme provedu kvalitetno - poručili su Nikolina Relić, karijerna savjetnica Centra karijera FER-a i Antonijo Damjanović, predsjednik Saveza studenata FER-a i voditelj KSET-a. Sajam je posjetilo više od dvije tisuće posjetitelja.

>> VIDEO Medvjed lutao ulicama Sarajeva, lovci ga uspješno vratili u šumu


 
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Stradun
Stradun
17:32 18.05.2023.

Job fair? Zbilja treba donijeti zakon o zaštiti jezika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije