Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REFORMA PRAVOSUĐA
Povratak na članak

Uspješniji studenti zaziru od rada na birokratiziranim i zastarjelim sudovima

"Vlade uporno odbijaju strateški pristup i stanje nastoje popraviti ad hoc izmjenama zakona kada se suoče s nekim problemom"

Komentari 2

KO
Kokoiduhovi
20:59 23.10.2020.

Evo; umjesto jalovih i jadnih prepucavanja, umjesto davanja podrške ovom ili onom, svi u Vladi, Saboru, Predsjednik i nadležna ministarstva, neka se bace na posao. Dajte konačno ozbiljno radite na reformama. Pa nije Hrvatska vrtić u kojem se vi svađatete dok vas tete hrane, oblače i čuvaju, a roditelji ( to smo mi, građani), sve to skupo, preskupo plaćaju.

VL
AD
admzaq
21:46 23.10.2020.

Kamo sreće da je to jedini problem. Student od kada upiše pravni fakultet pa do kada završi, toliko zakona promjene u Saboru da on više ništa niti ne zna nakon diplome. Zato završavaju samo uporni, a kvalitetan kadar odustaje, jer vrlo brzo shvati da ne vidi svoju budućnost u tome. Zato i imamo ovako pravosuđe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.