Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preprodaja

Uspjeh zadarske policije: Pao diler s gotovo devet kila marihuane

Licencias marihuana retraso Illinois
Zbigniew Bzdak/Newscom/PIXSELL
13.11.2020.
u 10:02

41-godišnjaka se sumnjiči da je u posljednjih godinu dana drogu preprodavao 28-godišnjaku koji je vršio daljnju preprodaju marihuane na zadarskom području, i to u najmanje 24 navrata

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad dva hrvatska državljanina u dobi od 41 i 28 godina, koja se sumnjiči za kaznena djela kriminaliteta droga.

- Tako se 41-godišnjaka sumnjiči da je u posljednjih godinu dana drogu preprodavao 28-godišnjaku koji je vršio daljnju preprodaju marihuane na zadarskom području, i to u najmanje 24 navrata.  

U sklopu kriminalističkog istraživanja izvršena je pretraga doma kojeg koristi 41-godišnjak kojom prilikom je pronađeno oko 8 839,7 grama droge marihuana pakirano u više pojedinačnih pakiranja i oko 81,5 grama droge hašiš, sve namijenjeno za daljnju preprodaju krajnjim korisnicima i niže rangiranim preprodavačima.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv 28-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštene proizvodnja i prometa drogama, dok je 41-godišnjak jučer uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštene proizvodnja i prometa drogama predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske - istakla je Ivana Grbin glasnogovornica zadarske policije. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
11:08 13.11.2020.

Bravo, da je država legalizirala marihuanu sada bi od ove količine samo od poreza imala čistih 90.000,00 kn i mogla bi se baviti gospodarskim kriminalom i sprječavanjem nasilja!

MI
mismokanibali
10:50 13.11.2020.

Veliki uspjeh da haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije