Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skretanje udesno?
Povratak na članak

Uspjeh švedske desnice, izglasali nepovjerenje socijaldemokratskom premijeru Lofvenu

Nakon oslabljenog Stefana Lofvena, sada Ulf Kristersson, čelnik Umjerenih, želi dobiti mandat za sastavljanje vlade i predložiti vladu desnice

Komentari 7

Avatar future Gohan
future Gohan
12:43 25.09.2018.

Očekivano.... a baš na primjeru Švedske vidimo kraj multikulture kakvu znamo, danke Dojčland.

VL
ZI
zimerman
18:23 25.09.2018.

Kasno su se sijetili Šveđani. Ovo što naši i europski mediji nazivaju desnicom nije ni blizu toga.. svi oni koji se ne slažu sa sa ljevicarima automatski dobiju naziv ekstremni desničara

VL
BA
bakulušić
15:45 25.09.2018.

Pod hitno treba poslati hrvatske "kulturnjake" i medijske djelatnike da to spriječe. Kao nekada "španske" borce.

VL
Avatar southman
southman
13:04 25.09.2018.

Kao što i prognozirah prije dva tjedna, Kristersson novi premijer ! Jedino u Sloveniji lijevi još na vlasti ?? Španjolsku ne računam, jer neće još dugo !

VL
AA
aabbcc
13:00 25.09.2018.

Rasisti SD su prevaga i ko im guzu podmetne ide dalje. Zapravo ono ceka se demokratija pribojava da rasisti i nacisti kao 3-i blok o svemu odlucuju izmedju ujednacenog lijevog (143) i desnog blokova.(142).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.