Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA I TOGA

Usmeno se dogovorili da mu na mjesec dana za 2500 eura iznajmi bager. No bager nije imao, pa ga je ukrao u Zagrebu i dovezao na Brač

Rušenje
Marijan Susenj/PIXSELL/Ilustracija
05.11.2021.
u 12:33

Kamion s utovarenim radnim strojem odvezao je autocestom do Splita, zatim trajektom na Brač gdje ga je, sukladno prethodnom dogovoru s 41-godišnjakom, 1. ožujka u jutarnjim satima dovezao na radilište

Muškarac (52) sumnjiči se za krađu - bagera. Kako je priopćila zagrebačka policija, sve je počelo 25. veljače 2021., kada je 52-godišnjak sklopio usmeni dogovor s 41-godišnjakom o jednomjesečnom najmu radnog stroja, konkretnije bagera.

On je 41-godišnjaku trebao iznajmiti bager, kojeg zapravo nije imao. Pa je stoga tri dana kasnije, kako se sumnja, 52-godišnjak u jutarnjim satima na došao na parkiralište na  Čulinečkoj cesti, gdje vidio jedan bager koji je  bio parkiran i zaključan. Na zasad nepoznati način, 52-godišnjak je ušao u bager nakon čega ga je upalio originalnim ključem koji je bio skriven u kabini. Potom je bager, zajedno s dvije bagerske žlice za kopanje utovario u teretnjak splitskih oznaka vlasništvo trgovačkog društva sa sjedištem u Nerežišću, kojeg je on vlasnik.

Nakon toga je kamion s utovarenim radnim strojem odvezao autocestom do Splita, zatim trajektom na Brač gdje ga je, sukladno prethodnom dogovoru s 41-godišnjakom, 1. ožujka u jutarnjim satima dovezao na radilište. Za jednomjesečni najam, prema dogovoru, tražio je i dobio 2500 eura. Taj mu je novac 41-godišnjak predao nakon što je preuzeo bager, očito ne znajući da je riječ o ukradenom bageru. Poduzetni kradljivac je kazneno prijavljen. 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
12:45 05.11.2021.

pa to je za nagraditi, toliko truda uložio , čak i bager ispostavio kamo je trebalo... pošten neki lopov,.. drugi bi uzeli 2500 eura a bagera ne bi vidio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije