Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKE ŠTETE U DVIJE PROVALE

Iz trgovačkog centra ukrali bicikle, a s gradilišta gorivo i kablove

Pljacka
Sanjin Strukic/PIXSELL
03.11.2021.
u 12:44

U prvom slučaju, lopov ili više njih su 1. studenog između 19.50 i 21.30 provalili u prodajni prostor jedne trgovine, smještene na -1 etaži trgovačkog centra u Dubravi.

Produženi blagdanski vikend očito su dobro iskoristili i provalnici, jer je zagrebačka policija izvijestila o dvije provale u kojima se, kako kažu, šteta mjeri  stotinama tisuća kuna. U prvom slučaju, lopov ili više njih su 1. studenog između 19.50 i 21.30 provalili u prodajni prostor jedne trgovine, smještene na -1 etaži trgovačkog centra u Dubravi. Ukrali su bicikle vrijedne nekoliko stotina tisuća kuna. Policija je očevid obavila 2. studenog, a, kako su lopov(i) otuđili bicikle  te koliko  njih nije priopćeno. U potrazi za njima policiji možda pomognu snimke videonadzora, ako  ga ima.

Osim u trgovački centar, provaljeno je i na jedno gradilište. To se dogodilo između 30. listopada i 2. studenog na Samoborskoj cesti. Ukradeni su kablovi i gorivo, a dva trgovačka društva su, kažu u policiji, oštećeni za nekoliko stotina tisuća kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije