Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUTINA

Ušla u policijsku postaju, nije htjela staviti masku, izašla s prekršajnom prijavom

Medicinska maska za lice
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/2
14.10.2021.
u 10:49

Zbog počinjenog prekršaja sukladno Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti policija joj je uručila obavijest o počinjenom prekršaju

Jučer u poslijepodnevnim satima u prostorije upravnih poslova Policijske postaje Kutina pristupila je 31-godišnjakinja koja na upozorenje službenika nije željela staviti zaštitnu masku, priopćila je policija.

Zbog počinjenog prekršaja, sukladno Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, policija joj je uručila obavijest o počinjenom prekršaju.

Ključne riječi

Komentara 4

NE
neboiznadzagreba123
11:26 14.10.2021.

Podrška hrabroj ženi!

Avatar neidemdalje
neidemdalje
17:44 30.10.2021.

kad ne smiju krimanalce kažnjavati (jer su na vlasti) onda bar naplatiti pojas i maskicu...

DU
Deleted user
13:08 14.10.2021.

Tako i treba. S kojim pravom itko ugrožava tuđe zdravlje i tuđe živote? Zbog obveznog vezanja sigurnosnog pojasa u vožnji nitko ne prosvjeduje i nitko se ne poziva na ljudska prava, a nevezivanjem u biti ugrožavate sami sebe. A nenošenje maski u javnim ustanovama je izravan atak na zdravlje i živote drugih građana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije