Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pijani vozači

Kod Benkovca usred dana vozio pijan s 3,34 promila i zaletio se u autobus, dobio 12 dana zatvora

Podstrana: Policija kontrolira propusnice vozača na jednoj od kontrolnih točaka
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/3
13.10.2021.
u 16:13

Vozač je doveden i smješten u prostorije policije do otrježnjenja, nakon čega je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje

Jučer, u 23.55 sati u Ulici Hrvatskog sabora u Zadru, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobno vozilo Renault zadarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 40-godišnjak prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1,89 g/kg, nakon čega je priveden u službene prostorije policije.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama uz Optužni prijedlog prepraćen je na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru gdje mu je određena mjera zadržavanja u zatvoru u trajanju od 10 dana, nakon čega je predan u Zatvor u Zadru.

Istog dana, u 15.10 sati u Ulici Hrvatskog sabora u Zadru, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobno vozilo zadarskih registarskih oznaka s kojim je upravljala 47-godišnja državljanka Srbije za vrijeme zabrane upravljanja vozilom B kategorije na teritoriju RH, te su u 10.15 sati u Ulici Put Biliga zaustavili osobno vozilo zadarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 22-godišnjak prije stjecanja prava na upravljanje.

Obe osobe su uhićene te privedene u službene prostorije policije. Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama uz Optužni prijedlog prepraćeni su na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

Dok je jučer u 15.15 sati u Rašteviću 47-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 3,34 g/kg, prije stjecanja prava na upravljanje vozilom, upravljao osobnim automobilom Volkswagen, splitskih registarskih oznaka, kojom prilikom je u zavoju prešao u suprotnu kolničku traku te prednjim dijelom vozila udario u autobus zadarskih registarskih oznaka. U prometnoj nesreći je nastupila materijalna šteta dok ozlijeđenih osoba nije bilo.

Vozač je doveden i smješten u prostorije policije do otrježnjenja, nakon čega je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje te je uz Optužni prijedlog prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru gdje mu je određena mjera zadržavanja u zatvoru u trajanju od 12 dana, nakon čega je predan u Zatvor u Zadru - istakli su iz zadarske policije.

>> VIDEO Boro Vujović o tržištu nekretnina u Zagrebu: "Novogradnja je postala atraktivnija zbog potresa."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije