Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZIMA IPAK NIJE GOTOVA

Za vikend proljetno vrijeme, a onda slijedi velika promjena, evo kad će pasti snijeg

Ilustracija
Foto: PIXSELL
1/3
31.01.2020.
u 18:25

Ekstremno visoke temperature za ovo doba godine u jugoistočnoj Europi zamijenit će od utorka hladni val sa sjevera

Do kraja ovog tjedna uživajte u toplom vremenu jer već idući tjedan u naše krajeve stiže veliki tempraturni obrat, prognozira Severe Weather Europe.

Ekstremno visoke temperature za ovo doba godine u jugoistočnoj Europi zamijenit će od utorka hladni val sa sjevera, a osim znatnog zahlađenja, prema podacima DHMZ-a, u utorak Hrvatska može očekivati i kišu. Kiša bi već u nedjelju i ponedjeljak mogla pasti u gorju i u unutrašnjosti Dalmacije, a od utorka bi u gorju mogla prelaziti u snijeg.

"Na kopnu nedjelja i ponedjeljak i dalje razmjerno topli te vrlo promjenljivi, uz tu i tamo malo kiše uglavnom u gorju i u unutrašnjosti Dalmacije. Neuobičajenu toplinu u utorak potkraj dana zamijenit će znatno hladnije vrijeme pa će kiša, mjestimice i jaka, u gorju prelaziti u snijeg. Umjeren i jak jugozapadnjak dominirat će do utorka, a potom će sa sjevernim vjetrom stići pad temperature. U srijedu vjerojatno prestanak oborine i djelomično razvedravanje. I na Jadranu će se razmjerno toplo zadržati sve do sredine idućeg tjedna. U nedjelju i ponedjeljak uz uglavnom umjereno jugo povremeno će biti mjestimične kiše, većinom u malim količinama. U utorak će jugo pojačati, kiša biti češća i izraženija, a poslijepodne i praćena grmljavinom, uz okretanje juga na jaku i olujnu buru, s kojom će stići vedrije i svježije vrijeme", javlja HRT.

VIDEO Dean Kotiga odgovara na škakljiva pitanja u studiju Večernjeg lista

Komentara 3

DU
Deleted user
19:47 31.01.2020.

U rijeci na moru 8 C .Ekstremno visoko?

IH
iron.hide.54966
19:40 31.01.2020.

Opet?

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
19:04 31.01.2020.

Točno Maras, zato moraš kad te krediti stisnu tražit mito ko Jakovčić a kad izađe u javnost skloniš ga ko zastupnika u EU parlament

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije