Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI TV
Povratak na članak

'Nikada nije trebala postati kraljica, ali bila je uspješna i puno je zaradila za svoju obitelj'

Urednica i novinarka Večernjeg lista koja dugi niz godina prati Kraljevsku obitelj komentirala je rasplet situacije u Ujedinjenom Kraljevstvu. Kako će izgledati pogreb? Što sada očekuje Veliku Britaniju?

Komentari 5

ZU
Zujim
21:01 08.09.2022.

Dobro, moja sucut i sto sad? Bas moraju biti istovremeno cak 4 clanka o njenoj smrti? Kao da je i HR u sastavu Comonwelta.

VL
TR
Tripoli
22:48 08.09.2022.

Ono kad se obogatiš izrabljujuči druge i još ih uvjeriš da je to za njihovo dobro!!...svašta

VL
Avatar jeremija1
jeremija1
02:42 09.09.2022.

..."zaradila"....je, isto ko i Paris Hilton. Jedino kaj je to kraljica radila s nivoom, a ova druga bez nivoa. Jednostavno je koristila poznatost i medijski interes koji je vladal za kraljevsku obitelj. I (nepošteno stečeno) bogatstvo.

VL
MO
modovisisajteMaraschino
08:08 09.09.2022.

jadna je morala kuruzu kopati da zaradi za obitelj.... ili su kolonije (ili kako ih politički korektno zovu Commonwealth) doprinijele bogatstvu? je li sama kopala dijamante za svoje krune i nakit ili gladna afrička djeca?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.