Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEDNICA VLADE
Povratak na članak

Plenković: Obilaznica u Omišu će rasteretiti možda i najgušći dio Jadranske magistrale

Ovotjedna sjednica Vlade održava se istoga dana kada je obilježeno i spajanje mosta iznad Stona, dijelom projekta omiške obilaznice koji je u tijeku

Komentari 8

Avatar Moodleen
Moodleen
15:10 09.03.2023.

Po Podravskoj magistrali DNEVNO prođe više vozila nego što će ih "tamo" proći u šest mjeseci, oko 20 do 25 TISUĆA, velikom većinom kamiončine. Ali tu "hrvatska" vlada nije u stanju pokrpati ni rupe na cesti, a kamo li izgraditii barem pješačke staze uz nju. Djeca idu u škole po toj strahoti, vozila tutnje kroz sela i gradove... Ali plenkoševićevu ekipu ne zanima HRVATSKA, samo i jedino njihova dalmacija, grade se tamo autocete do svakog poljskog šekreta. No, doći će izbori, nitko sa sjevera Hrvatske više neće svoj glas dati ovakvim "domoljubima"!

VL
Avatar Asterix
Asterix
15:46 09.03.2023.

Trgovine trebaju imati radno vrijeme isto kao i ministarstva, od ponedjeljka do petka, od 9 do 16, bez izuzetaka u vrijeme turističke sezone i božićnih blagdana. Nemaju turisti što izvoljevati, neka se prilagode ili neka donose hranu i suvenire sa sobom.

VL
DU
Deleted user
15:15 09.03.2023.

Koliko je koštalo 10.000 glasova porezne obveznike?

VL
LP
ljerka.p2911
17:01 09.03.2023.

Bravo AP i HDZ, most prekrasan, hvala.

VL
Avatar messerschmidt
messerschmidt
15:48 09.03.2023.

Hoće biti skokova s mosta?

VL
IC
ICCO
15:09 09.03.2023.

Još jedna pobjeda zahvaljujući Titu koje je prigodno i otvorio a ne rušio most ! Jel može i konferencija da objasni narodu na rezance sve pa da još više volimo?

VL
DU
Deleted user
14:49 09.03.2023.

Mostovi, vijadukti ili tuneli su najkritičniji i najzahtijevniji djelovi cesta, i najduže se grade, pa se stoga svi prilazi i pristupne ceste naprave, završe dosta prije! Pakao koji će ovaj most, ako se pusti u pogon ranije, tek napraviti Tugaranima i drugim naseljima u slijedećoj sezoni tek će se vidjeti. Ali, razumijem/o, nije lako planirati, posebice kad to čine za to ne školovani partijski aparatčici... Svaka sličnost s još nekim hrvatskim infrastrukturnim mega projektima ni/je slučajna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.