Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI PRAVNOG FAKULTETA
Povratak na članak

Boban: Pripravnici imaju plaću 4.000 kuna, toliko i vrijedimo jer nemamo znanja

Nije dopušteno da prosvjed bude unutar dvorišta fakulteta pa sad tražimo novu lokaciju, rekao je Boban

Komentari 11

Avatar Briselska junačina
Briselska junačina
14:12 23.09.2020.

Pravni fakultet više ne postoji, to je nekakva dopisna škola koja se uopće ne bi trebala plaćati. Niti ima predavanja, niti ima seminara, niti ima vježbi, ispiti se održavaju online, nitko ne dolazi na posao, nitko ne drži konzultacije, nitko ništa ne radi. Može se slobodno ukinuti, za manje novaca se može upisati online pravni fakultet na Fidžiju, i još se dobije bolja naobrazba.

VL
ZA
zagabria5
17:06 23.09.2020.

Toliko vi vrijedite i na kraju radne karijere jer nemate znanja

VL
DU
Deleted user
14:36 23.09.2020.

Kakve veze ima obnova zgrade sa školarinom, osim ako ne radi netko od kumova pa su radovi ekstremno skupi jer treba nositi poklone okolo zaslužnima za dobivanje posla kako to inače ide i čemu svjedočimo zadnjih 30 godina! Za ovu zemlju ovakvim načinom vođenja nema spasa! Ako ste tako mudri, predlažem zgradu od zlata, trošak se prebaci na studente a onda vi sa krampovima čupate to zlato i prodajete!

VL
Avatar ВеселинКубурићКанџијаа
ВеселинКубурићКанџијаа
17:29 23.09.2020.

Da si pametan ne bi bio advokat...

VL
TE
telegraf
10:27 09.10.2020.

Ne može se imati znanja kad je teorija sama sebi svrha, a ne samo uvod u praksu. Osim toga kako uopće dobiti znanje od predavaća ako ni oni nemaju znanja u praksi, znači oni vas ni ne mogu naučiti profesijiiji . To je kao da te netko uči kako postaviti pločice u kupaoni ili kako voziti auto na temelju znanja koje je stekao bubajući knjige o tome ili da nogometnu reprezentaciju vodi čovjek koji ima teorijsko znanje o nogometu, a iskustveno ga igrao godinu do dvije dana u županijskoj ligi. tako se radi u dopisnim školama . Također, uzimajući sve u obzir pravo pitanje je tko uopće više želi studirati pravo jer i to malo stečenog znanja vrijedi samo u RH. Zato pamet u glavu, postoje puno bolji i perspektivniji izbori.

VL
MA
manipulacija
14:14 23.09.2020.

Gdje je taj video?

VL
LA
laptopxp1
16:37 23.09.2020.

Na svim sveučilišnim fakultetima u Hrvatskoj studiranje je besplatno (nema školarine) za redovne studente koji daju polažu ispite i daju godinu za godinom. Ostali neka plate, ne vidim u čemu je problem.

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
14:25 23.09.2020.

Školarina raste zbog obnove zgrada domoljubno odabranih iz 200.bogatih balkanskih porodica koje itekako uz Boga I domoljublje osjećaju da imaju Hrvatsku i staloženo su svoji na svome pokradenome.

VL
SM
Smijalica
22:29 23.09.2020.

Taj isti klinac koji se hvali studiranjem u Nizozemskoj, se vratio prije roka jer niti jedan ispit nije tamo uspio poloziti. Super primjer uzornog studenta

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.