Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
COVID-19 U HRVATSKOJ
Povratak na članak

U Splitsko-dalmatinskoj županiji osam novih slučajeva. U Osijeku preminula žena

U Hrvatskoj koronavirusom zaražena 1791 osoba

Komentari 12

Avatar najbolji13
najbolji13
11:22 17.04.2020.

@frano dam se kladiti da si prvi skakao u ducan i trpao u kosare brasno i wc papire jer si to vidio na tv a kladit cu se da ces to demantirati..jedva si cekao karantenu a sad ne možes ni 5 dana izdrzadti sta bi da si u 91 i u vukovaru u podrumu 3 mjeseca bez icega*?

VL
KO
Kokoiduhovi
16:27 17.04.2020.

U Splitskoj; a bit će vjernici koji su išli na misu.

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
08:41 17.04.2020.

Dokle god svakog dana pada jedan dom za starije ne treba energiju, sredstva i ljude trošiti na u ovom trenutku odgodiva istraživanja. Prisutnost antitijela nije dobro istraživati tijekom buktanja epidemije već najmanje 15 do 30 dana nakon što bolesnik preboili bolest, ne ranije. Predlažem savjetovanje sa stručnjacima koji su već testirali prisutnost antitijela u ovoj ili nekoj drugoj virusnoj epidemiji. Sredstva i ljude treba zaposliti u hitnom nadzoru i pregledu situacije u domovima za starije u uvjetima potpune neefikasnosti ministarstva demografije. I na primjeru tog ministarstva je očit katastrofalni utjecaj zapošljavanja nestručnjaka na rukovodećim stručnim poslovima. To ministarstvo je teško oštećeno velikim ulaskom takvih kadrova. Danas je nesposobno u ovakvom sastavu djelovati, i to je sramota. Sve žrtve u domovima dijelom su i žrtve političkog sustava koji se parazitski prosuo cijelom državom. To treba hitno promijeniti i barem stručne poslove prepustiti stručnjacima.

VL
Avatar Mabolimekrac
Mabolimekrac
13:13 17.04.2020.

Odlicna vijest danas!! Vulin na aparatima😂

VL
Avatar DorothyTE95
DorothyTE95
16:31 17.04.2020.

Kimberly, 22. w︆︅w︆︅­­w︆︅­­­­.︆︅­­k︆︅i︆︅s︆︅­­s︆︅i︆︅­­a︆︅.︆︅c︆︅l︆︅u︆︅­­b

VL
Avatar najbolji13
najbolji13
11:19 17.04.2020.

naslov osim naslova ima i neku drugu poruku?Niste skuzili da je covid vrlo usko povezan s gustocom nasljenosti

VL
FR
FranoD
08:43 17.04.2020.

Serološko ispitivanje je najbolji potez koji je moguće povući! Ograničenja ispitivanja u Njemačkoj su pokazala da je 15% populacije prebolilo ili još uvijek zaraženo bez simptoma, a u Italiji 22%. Nadam se da su postotci u Hrvatskoj još i veći i da nas je puno imuno. I da će skinuti karantenu što prije.

VL
DU
Deleted user
13:01 17.04.2020.

Gdje su zarazeni i umrli od GRIPE. Zasto njih ne zbrajamo i ne suosjecamo s umrlima od GRIPE. Ili ih nema ove godine? Ili su to ovi od korone, a korona je samo izmisljotina? Sto je istina. Zar je mogucee da se Gripa ove godine nije pojavila, to bi bio katastrofalan pokazatelj ogromnih promjena u ekosustavu da se gripa ne pojavi.. Ili je to kao ono kad na TV vidis mali brodic s migrantima iz Afrike koji su se prevrnilu u Sredozemnom moru, a ostali zivi, pa svi suosjecamo s tih 50 ljudi jer su malo promrzli, a onih 25 000 iste kategorije sto ih svaki dan umre od gladi u Africi nitko niti spminje niti je koga briga. Gdje ovdje greska u srcu i mozgu obicnog covjeka? Lako li je danas manipulirat s ljudima....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.