Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubo ga nožem u srce

Osuđen na 12 godina zbog ubojstva člana Torcide

Nikola Gusić Janjić - presuda za ubojstvo
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/5
10.05.2019.
u 18:47

U kaznu mu je uračunato vrijeme koje je proveo u istražnom zatvoru.

Dok je pedesetak pripadnika Torcide u petak mirno stajalo pred splitskim Županijskim sudom, a sve kako bi pružili podršku obitelji pokojnog torcidaša Ivana Mate Blaževića kojeg je prije nešto manje od dvije godine pred kafićem Reket u Stobreču ubio Nikola Gusić Janjić, sudac Vladimir Živaljić oko 12.30 sati krenuo je s čitanjem presude koju je pozorno slušao i Gusić Janjić koji se nalazio u sudnici.

– Ovaj sud proglašava krivim Nikolu Gusića Janjića te ga osuđuje na kaznu zatvora u trajanju od 12 godina. Vijeće ovog suda ustanovilo je kako je Gusić Janjić Blaževiću nanio ozljede u namjeri da mu oduzme život – kazao je sudac Živaljić.

Nakon što je u kolovozu 2017. počinio ubojstvo, Gusić Janjić skrivao se mjesec dana, nakon čega se sam predao policiji.

Ubojstvo visokog dužnosnika u Argentini

Komentara 19

Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
13:47 10.05.2019.

Ubijeni je bio nasilnik i sitni kriminalac najgorega ulicarskog tipa. Majka koja je "odgojila" toga nasilnika od sina nosi veliki dio odgovornosti za njegove zlocine. Samo je bilo pitanje vremena kada bi on nekoga ubio. Ali da mama imala veze pa sincica uvjek vadila i stitila. Kad tad bi ionako ovako zavrsio.

AL
altruist
14:45 10.05.2019.

Nije ga ubio ubojica. Ubila ga je mater sto je odgojila ulicara.

GR
Grobnicica
13:46 10.05.2019.

Dvanaest godina zatvora za ovog dobričinu koji je od svoje 22 godine života više proveo na policiji nego doma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije