Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUD U ZADRU

Danas počinje suđenje Tanaskoviću za ubojstvo na Zrću

Duge cijevi na ulicama Zadra, priveden ubojica sa Zrća
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/9
12.04.2023.
u 08:36

Među dokazima su izjave brojnih svjedoka, ali i snimka nadzorne kamere koja je zabilježila napad i događaje koji su uslijedili

Danas u Zadru počinje suđenje Dušku Tanaskoviću koji je prošlog ljeta na Zrću ubio crnogorskog državljana Gorana Vlaovića. Ubojstvo se neslužbeno dovodi u vezu s obračunom balkanskih klanova, a na sudu se očekuje jako policijsko osiguranje.

Podsjetimo, Tanasković je rano ujutro 25. kolovoza s leđa upucao Vlaovića, a uhićen je nakon što se vratio da provjeri je li ga hitac u glavu usmrtio. Prije uhićenja uspio je uništiti mobitel, a istražiteljima nije htio reći tko je naručio ubojstvo navodno vrijedno 50.000 eura. Za počinjeno kazneno djelo mogao bi dobiti kaznu od 20 godina.

Među dokazima su izjave brojnih svjedoka, ali i snimka nadzorne kamere koja je zabilježila napad i događaje koji su uslijedili.

- Obavještavam vas da je u kaznenom predmetu koji se vodi protiv okrivljenika Duška Tanaskovića zbog kaznenog djela  iz čl. 110. KZ/11, rasprava zakazana za dan 12. travnja 2023. godine s početkom u 10,00 sati - istakla je za Večernji list glasnogovornica zadarskog županijskog suda Sandra Radanović.

VIDEO Detalji ubojstva kod Zrća: Državljanin Srbije pucao u Crnogorca, sukobili se ispred noćnog kluba

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije