Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potvrdila tužiteljica
Povratak na članak

Uskoro optužnica protiv kapetana Dragana

Zamjenica županijskog državnog odvjetnika Rene Laura je izjavila da se podizanje optužnice može očekivati već početkom siječnja iduće godine

Komentari 17

FR
franjo
10:56 31.12.2015.

Tek sad podignuta optužnica ?Ja sam mislio da je već osuđen! Mila majko kojo sudstvo.

VL
MA
Majur
11:37 31.12.2015.

Kako je ono draganče rekao:"u hrvatsku se mogu samo na tenku Vratit"......pravi primjer srpskog gedžovanskog lupetala!

VL
Avatar Semper Paratus
Semper Paratus
10:49 31.12.2015.

Ako je tu samo "1%" istine što sam cuo i citao o njemu... Strogo: DOZIVOTNI PRITVOR‼️‼️‼️‼️‼️

VL
Avatar Semper Paratus
Semper Paratus
10:55 31.12.2015.

I ako ništa s ovim člankom nema- ispričavam se unaprijed. Nego čitam ovaj članak i sjetih se Voje Stanimirovića- neznam zašto. Pitanje: jel zna neko što je s njim i di je on??? Čisto me zanima. Pozdrav dobrim ljudima. Bogg i HRVATSKA‼️‼️‼️‼️‼️‼️

VL
Avatar emilsalis
emilsalis
12:05 31.12.2015.

Dali je 40 god.zatvora za ovu rugobu od coveka dovoljna kazna....????Kastracija tupim kamenom, 40 godina rabote nečega jeftinog -korisnog ...????? i na kraju toga smrtna kazna. Za primer.

VL
Avatar zetvukovarski
zetvukovarski
13:19 31.12.2015.

O četniće sjede kose i krvavih ruku pozdravlja te hrvatski branitelj i želi ti za novu godinu izlet u Lepoglavu .Ekipa kaznionice te čeka , naime nove curice su uvijek dobrodošle.Pri kupanju pazi da ti ne ispadne sapun .

VL
DU
Deleted user
13:21 31.12.2015.

pusićkin glasač

VL
Avatar biro
biro
12:08 31.12.2015.

Ona se ne zove vise Dragan vec Dragana koja nije od rijeci jer je govorila da ce se samo na tenku vratiti u Hrvatsku hihihihihi.

VL
DD
ddh
14:23 31.12.2015.

Jedino kaj bi jos trebali reci je to, koju optuznicu ce podignuti. Da li onu koja ce biti namjerno tak slampavo pripremljena i po kojoj ce biti radi " pomanjkanja dokaza" oslobodjen ili onu koja odgovara istini i po kojoj ce biti osudjen. A podizanje optuznice se dogadja upravo radi toga, jer komunisti nisu dobili izbore. Da su prostak Milanovic i drugovi pobijdili nebi te optuznice nikad niti bilo. DORH progoni Hrvatske branitelje, a ne cetnicke zlocince. Progoni branitelje i komunisticki sudci ih osudjuju na osnovu optuzbi Terselicke, Mesica i Pusica, te po instrukcijama Save Strbca. Koliko optuznica su podigli protiv zlocinaca koji su orgijali, klali i palili po Skabrnji, Kuli Sirokoj, po Kostajnici i Vocinu? Niti jednu. Optuzili su i prozesuirali vise branitelja nego cetnika, pa nije nikakvo cudo, da se cetnicki koljaci i silovatelji manje vise slobodno secu po cijeloj Hrvatskoj. A na kraju jos jedna poruka svim komunistima i klijenteli Iblerovog trga. Nemojte se izgovarati sa nekakvom navodnom Tudjmanovom amnestijom, iako po toj zlocini ubistava i silovanja, paljenja kuca i crkava i protjerivanja Hrvata nisu abolirana i morala bi biti procesuirana. Sretna Nova Godina svim Hrvaticama i Hrvatima, pa gdje god se na kugli zemaljskoj nalazili.

VL
DD
dr dragon
12:35 31.12.2015.

Prije ce umrijeti od starosti nego ce zavrsiti sudenje!

VL
SU
suvomeso
15:52 31.12.2015.

Stoku treba prebit i ostavit da krepa

VL
Avatar kravata
kravata
16:27 31.12.2015.

Za bozic ste nam pisali o paravinji a za novu godinu o draganu, mislite da ovakve vijesti o zlocincima nesretnim familijama bit lakse za vjerske blagdane i drzavne praznike kad je vi podsjetite na njihov zlocinacki cin.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.